Medlem af Seniorklubben Verner Vestergaard fylder 80 år

Stort tillykke til Seniorklubbens medlem Verner Vestergaard, som den 25. juli kan fejre sin 80 års fødselsdag.

Del:

Den 25. juli fylder Verner Vestergaard 80 år.

Verner er medlem af Seniorklubben og har en lang karriere i plastbranchen bag sig.

Efter handelsuddannelsen hos Schuchardt & Schütte i København efterfulgt af en praktisk maskinarbejder uddannelse hos Friedrich Deckel i München, etablerede han sig i 1968 i Odense, hvor han stiftede VV-PRODUKTIONSTEKNIK som importør og forhandler af maskiner og værktøj til maskinindustrien.

I 1970 blev firmaet udvidet med sektion for import og salg af normdele til form- og værktøjsfremstilling (NORMSPANN) og i 1978 suppleret med sektionen; agent, import og salg af maskiner, periferi- og automatiseringsudstyr til plastindustrien (VV-PLAST).

Efter 65 år med fokus på industrien blev de enkelte sektioner solgt successivt som et led i en kontrolleret nedtrapning. Det sidste salg skete i 2019, hvorefter Verner Vestergaard udførte lidt konsulentarbejde; men især koncentrerede sig om sin passion – sejlsport.

På dagen er han og hustruen Birgit bortrejst for at fejre den sammen med familien.

Stort tillykke til Verner fra Plastindustrien.