Stäubli udstiller Industri 4.0 løsninger på K-Messen 2019

Stäubli kan findes til K-messen i hal 11/ H21. Virksomheden vil på deres messestand demonstrere en bred vifte af produkter til automatisering af sprøjtestøbemaskiner.

Stäubli udstiller løsninger til automatisering af sprøjtestøbningsprocesser på K-messen 2019. Virksomheden kan besøges på messen i hal 11 på stand H21. På deres messestand vil Stäubli give live demonstrationer af virksomhedens automatiserede løsninger og vise trin for trin, hvordan deres teknologi kan anvendes i produktionen.

Del:

Stäubli deltager på K-Messen 2019 og har fokus på integreret automatisering til sprøjtestøbemaskiner. De udstiller avanceret koblingsteknologi, stationer til automatisk værktøjsskift og fuldt automatiserede Industri 4.0 løsninger på virksomhedens stand.

Stäubli har evalueret SMED-analyser (reduktion af omstillingstider i produktionsmiljøer) fra flere kunders applikationer for at blive helt skarpe på, hvad der skal tages højde for – og hvilke muligheder der er – når det kommer til at øge effektiviteten og hastigheden i produktionen via automatisering af sprøjtestøbningsprocesser.

– Vi har brugt tiden siden K-Messen 2016 til at udvide vores ekspertise og udvikle vores produkter, så vi i dag kan levere state-of-the-art, skræddersyede løsninger, der kan anvendes i disse processer. Det viser vi frem på K-Messen 2019, fortæller André Lucchetti, Connectors Group Divisional Manager hos Stäubli.

Live-demonstration af automatiserede løsninger

På Stäublis messestand vil besøgende have mulighed for at opleve live demonstrationer af virksomhedens automatiserede løsninger.

Stäubli vil trin for trin demonstrere, hvordan en kompleks opgave kan løses ved hjælp af integreret teknologi, og hvordan viksomhedens Quick Mould Change løsninger gør det muligt at skifte sprøjtestøbeforme under høje sikkerhedsstandarder inden for få minutter.

– Vores sortiment af Quick Mould Change-løsninger er opbygget af moduler. Det giver brugerne mulighed for at investere i multikoblingssystemer på et lille budget og opnå store produktivitetsgevinster, fortæller Thierry Parent, Plastics Marketing Manager i Stäubli.

K-messen finder sted hvert tredje år og løber af stablen den 16.-23. oktober 2019.

De to Stäubli-divisioner Connectors og Robotics kan findes til K-messen i hal 11 på stand H21.

LÆS OGSÅ: Inspiration- og netværksreception danskere på K-messen