Schoeller Plast vinder Plastprisen 2018 for sit grønne engagement og gode samarbejdsevner

Jan Bybjerg Pedersen (midten) modtog Plastprisen 2018 på vegne af Schoeller Plast, og her ses han flankeret af Thomas Drustrup (tv.), adm. direktør i Plastindustrien og Søren Ulstrup (th.), bestyrelsesformand i Plastindustrien.

Regstrup-virksomheden Schoeller Plast modtager Plastprisen 2018 for sit synlige arbejde med at promovere temaer som genanvendelse og cirkulær økonomi. Hæderen blev uddelt den 17. maj til Plastdagen 2018 foran 350 deltagere fra hele branchen.

Del:

Plastprisen blev indstiftet af brancheforeningen Plastindustrien i år 1987, og igennem årene har bl.a. Godtfred Kirk Christiansen (LEGO) og Jørgen Færch (Færch Holding) modtaget prisen.

Formålet med Plastprisen er at hædre de personer, virksomheder og/eller produkter, der er særligt fremtidsorienterede og nyskabende.

Og blandt Plastindustriens medlemmer – som hver især har stemt på deres favorit – var der ikke tvivl om, at hæderen skulle tilfalde Schoeller Plast A/S i Regstrup, der bl.a. producerer plastkassesystemer til industri og detailhandel

Søren Ulstrup, adm. direktør i Plastindustrien, fortæller om prisudnævnelsen:

– Schoeller Plast bliver belønnet for at markere sig meget synligt, og virksomheden er god til at engagere sig i den grønne dagsorden, der aktuelt fylder mere og mere i plastbranchen. Schoeller Plast er generelt meget kommunikerende, og har udvist en helt særlig evne til at indgå spændende samarbejdsaftaler med både iværksættere og mere etablerede virksomheder. Derfor er de også en meget fortjent vinder af Plastprisen 2018.

Eksempelvis har Schoeller Plast i 2017 indgået et samarbejde omkring produktet X Block, der er et smart byggeklodskoncept, der skal erstatte mælkekassen som legetøj i de danske skoler og dagsinstitutioner.

For nylig har Schoeller Plast også medvirket i et meget eksponeret projekt med fokus på at genanvende plast fra husholdningsaffaldet, som ellers primært bliver energiudnyttet. Projektet blev gennemført sammen FORS A/S, og det var støttet af Miljøministeriet.

Stor glæde hos prisvinderen

Jan Bybjerg Pedersen (Director, Sales and Development) fra Schoeller Plast havde da også svært ved at skjule glæde efter at have fået overrakt Plastprisen på scenen foran 350 deltagere:

– Virksomhedens indsats og fokus på cirkulære løsninger betaler sig og betyder noget for vores fokus og ikke mindst for fremtiden for vores kunder, at vi kan bidrage med sunde og gode løsninger, som bidrager til bæredygtighed i værdikæder. Vi er vanvittig stolte og der er første gang i virksomhedens lange historie, at vi modtager Plastprisen.

Nicholas Schoeller (Commercial Director) supplerer:

– Det er en stor ære, at modtage prisen på vegne af hele virksomheden og vores team af engagerede medarbejdere. Uden deres store indsats kunne vi ikke gøre alle de tiltag og fremskridt i dagligdagen. Det er teamet, der gerne går forrest, når der skal løftes.

Udover branchens hæder og påskønnelse modtager Schoeller Plast en statuette af kunstneren Markan Christensen og en check på 50.000 kroner.