Ledelsen i Plus Pack overdrages til næste generation

René Normann Christensen har som adm. direktør i Plus Pack gennemført et markant turn around. Virksomheden går nu over i en ny fase og skifter derfor ud i den øverste ledelse.

Del:

De seneste to år har René Normann Christensen stået i spidsen for en turn-around plan i den fynske emballagekoncern Plus Pack. Planen er lykkes, og i dag har virksomheden genetableret et fornuftigt indtjeningsgrundlag.

LÆS OGSÅ: Emballagevirksomhed i Odense har fået ny direktør

René Normann Christensen har dermed fuldført sin opgave overdrager nu ledelsen til næste generation.

Bestyrelsesformand i Plus Pack, Christian Engsted, udtaler:

– René er en stærk turn-around profil og har gjort et rigtigt godt stykke arbejde. Han blev hentet til Plus Pack for at eksekvere en omfattende turn-around, som er lykkedes et år tidligere end planlagt. Nu går virksomheden ind i en ny fase, hvor en ny strategi skal implementeres. Det er derfor bestyrelsens vurdering, at tidspunktet er inde til at foretage et skifte i den øverste ledelse.

Tilbage til familien

Det bliver Anders Top Haustrup, som får ansvaret for at implementere den nye strategi, der har til formål at forstærke Plus Packs position indenfor emballageløsninger til fødevarer:

– Jeg og den øvrige bestyrelse er overbevist om, at Anders Top Haustrup kan bidrage væsentligt til at løfte opgaven med at lede Plus Pack i en ny retning, hvor vi skal skabe endnu mere værdi for kunderne både internt og eksternt. Vi skal skrue op for innovation, produktudvikling og øge kundefokus, fortæller Christian Engsted.

Anders Top Haustrup har siden november 2012 arbejdet i Plus Pack, først som Direktør for Corporate Development og siden juni 2014 som CFO. Herudover er Anders Top Haustrup en del af 4. generation i familien, som ejer Plus Pack.

Anders Top Haustrup indsættes som ny administrerende direktør ved et bestyrelsesmøde i Plus Pack AS den 15. december 2015.