Prøv et plastmaterialesæt med 20 forskellige materialer

Ikke-kategoriseret

Nyt prøvesæt gør det let at sammenligne plastmaterialer. Sættet er oplagt at bruge til at kommunikere plastegenskaber til kollegaer og samarbejdspartnere, der ikke har en stor viden om plast.

Del:

Det kan være nyttigt, let og hurtigt at kunne sammenligne forskellige plastmaterialer, og derfor tilbyder det finske plastkonsulentfirma Sytyte nu et plastmaterialesæt med støbte emner i 20 forskellige plastmaterialer. Sættet indeholder standardmaterialer som ABS, PP, PC og PVC, men der er også blevet plads til mere eksotiske materialer som PSU, PBT, EVA og forskellige glasfyldte varianter.  

Plastmaterialerne er støbt i den samme form og det er derfor let at sammenligne materialernes stivhed, vægt, lyd og udseende. De støbte brikker har desuden geometrier, der fremhæver overfladekvalitet ved forskellige ruheder, tilbøjelighed til synkemærker, mulighed for tynde vægge og funktionalitet ved indstøbte hængsler.

Sammen med de 20 støbte emner følger et hæfte med beskrivelse af hvert materiale, samt de detaljer, som man skal lægge særligt mærke til ved de enkelte støbninger.

Sættet er oplagt at bruge til at kommunikere plastegenskaber til kollegaer og samarbejdspartnere, der ikke har en stor viden om plast. Det er også velegnet til undervisning, hvor kursisterne hurtigt kan få en god fornemmelse for plastmaterialernes forskellige egenskaber.

Materialesættet koster 2200,- ekskl. moms og kan købes i www.materialsampleshop.com.

Annonce###REKLAME###