Gratis workshopforløb målretter din virksomheds produktprogram

Ikke-kategoriseret

Radikal forenkling via design er titlen på et projekt, der skal skabe vækst og øge konkurrenceevnen for danske industrielle MMV’er. Projektet tilbyder lige nu et gratis workshopforløb, der skal hjælpe din virksomhed med at forenkle og forbedre produktprogrammet og derigennem øge indtjeningen. Industriens Fond er primus motor bag.

Del:

30% reduktion af varenumrene, 20% lavere kapitalbinding og 25% hurtigere levering. Det er typiske forbedringer for de virksomheder, der har deltaget i workshopforløbet Radikal Forenkling via Design.

 
Vil du være med? 

 

Ønsker din virksomhed at deltage i et workshopforløb i april og maj 2014? Kontakt Helle Olund Villumsen: HEVI@valcon.dk

 

Læs mere om Radikal forenkling via design.

 

Det er Industriens Fond, der har taget initiativ til projektet, som er målrettet de mindre og mellemstore danske industrivirksomheder, men som også har haft deltagelse af større danske virksomheder. Projektet er udviklet i et samarbejde med DTU Management og Dansk Design Center, og formålet er at skabe vækst og øge virksomhedernes konkurrenceevne gennem anvendelse af strategisk design.

Der er netop nu nogle få ledige pladser på et gratis workshopforløb, som Industriens Fond finansierer. Virksomheder bliver her introduceret til et metodesæt udviklet og målrettet til industrien af Danmarks Tekniske Universitet (DTU) og Valcon. Konsulenter fra Valcon underviser og faciliterer forløbet. Der vil derudover være indlæg fra DTU og fra tidligere deltagende virksomheder.

Værdi at hente for plastvirksomheder

Der kan være god grund til at overveje at deltage i disse workshops. Det mener seniorkonsulent i Plastindustrien Lene Holmskov:

– Det er min klare vurdering, at der vil være værdi at hente for mindre og mellemstore plastvirksomheder ved gå med i workshopforløbet. Radikal Forenkling bygger på tankerne bag platformsbaseret produktudvikling, og konceptet dækker over evnen til at afdække og prioritere de mest værdiskabende elementer i produkter og processer og eliminere det, der skaber mindre værdi, siger Lene Holmskov.

Læs mere under annoncen…###REKLAME###

Mindre- og mellemstore industrivirksomheder har ofte et produktprogram, der består af dels standardprodukter og dels kundetilpassede produkter. Det er som en del af projektet kommet frem, at indtjeningen generelt er for lav på kundetilpassede produkter, og at virksomhederne mangler metoder, der tager stilling til balancen mellem standardprodukter og kundetilpassede produkter.

Siden 2012 har følgende virksomheder deltaget i Radikal forenkling via Design: Carometec A/S, Cabinplant A/S, Kosan Crisplant A/S, Kverneland Group Kerteminde A/S, Viking Life-Saving Equipment A/S, Metro Therm A/S, Westrup A/S, Ergolet ApS, Hovmand A/S, Hydrema A/S, Cotes A/S, Novenco A/S, Radiometer Aps, Power Stow A/S, H2Logic A/S, Dolle A/S, Klinkby Maskinfabrik A/S og Velux A/S.