Sæt kryds i kalenderen – Nordic Polymers Days, 10.-12. juni

Ikke-kategoriseret

The Nordic Polymer Days er en årlig begivenhed, som på skift bliver afholdt i de nordiske lande. I år bliver arrangementet afholdt fra den 10.-12. juni i Göteborg, Sverige. Blandt årets hovedtalere er danske Søren Hvilsted, der er professor ved DTU og aktivt medlem af Polymerteknisk Selskab.

Del:

Så er det tid til at sætte kryds i kalenderen, hvis man vil med til dette års udgave af Nordic Polymer Days. Konferencen – der på skift bliver afholdt i de nordiske lande – finder i år sted den 10.-12. juni i Göteborg, Sverige. Rent fysisk er det Chalmers University of Technology, der lægger hus til begivenheden. 

Arrangementet er målrettet både forskere, studerende og repræsentanter fra industrien, der interesserer sig for polymer science. Dette års program sigter efter at belyse emnet fra en lang række forskellige vinkler:

1) Biopolymers and Biomimetic Materials. 
2) Recycling and Biodegradable Material. 
3) Polymerization and Advanced Polymer Synthesis. 
4) Rheology, Mechanical Properties and Processing of Polymers. 
5) Polymer Composites and Nanocomposites. 
6) Degradation and Stabilisation. 
7) Polymers in Pharmaceutics and Biomedicine. 
8) Polymers for Electrical and Electronic Applications.

Læs mere under annoncen… ###REKLAME###

Danske hovedtalere er på plakaten

Dette års hovedtalere er bl.a. Søren Hvilsted, professor ved DTU og aktiv i Polymerteknisk Selskab, og Stefania G. Baldursdottir, lektor ved Københavns Universitet, Institut for Farmaci, Pharmaceutical Technology and Engineering.

Udover det faglige program er der også en række sociale aktiviteter i løbet af konferencen. Den 10. juni er der en velkomstreception på det lokale rådhus, og den 11. juni er der en større konferencemiddag. 

Såfremt du tilmelder dig inden den 14. marts, så kan du komme med til en nedsat pris. Den 14. marts er samtidig også deadline for indsendelse af faglige abstracts til konferencen.