Stor plastmesse i Malmø med over 150 udstillere

Ikke-kategoriseret

Den 10.-11. april slår Malmø Arena dørene op for easyFairmessen Plastteknik, hvor over 150 udstillere er på plads. Det er den femte Plastteknikmesse i rækken, og i år fokuserer messen særligt på plastproduktion og industridesign.

Del:

Af Lars Friis Farsøe.

Allerede i januar måned annoncerede arrangørerne af Plastteknikmessen, at messen var godt booket op, så der er lagt op til en velbesøgt messe den 10.-11. april i Malmø Arena. Over 150 forskellige udstillere har meldt deres ankomst, og på messens forskellige scener afholdes der intet mindre end 50 gratis seminarer undervejs. 

Læs mere om Plastteknikmessen:

 

På den første messedag kan de besøgende stemme om, hvilken produktnyhed der fortjener at blive præmieret. Dermed er der lagt op til en kollegial fight mellem udstillerne på messen for at vinde dette års ”Design Challenge”. 

Et nyt tiltag på messen er en designkonkurrence med titlen ”Live Design,” hvor studerende fra fire forskellige industridesignuddannelser skal dyste mod hinanden for at skabe den mest innovative løsning.

Læs mere under annoncen… ###REKLAME###

Danske udstillere

På trods af at messen foregår i Sverige, så har en række danske virksomheder valgt at tage turen over broen for at deltage som udstillere. Det gælder bl.a. Englmayer A/S, Polymacs ApS og SABIC, der alle er medlemmer af Plastindustrien.

Derudover vil repræsentanter fra LEGO gennem et keynote foredrag give de besøgende et indblik i, hvordan LEGO med succes formår at udvikle den ene idé efter den anden til storskala produktion.