Danskere triumferer på plastmesse

Ikke-kategoriseret

Tre studerende fra Arkitektskolen Aarhus var deres modstandere overlegne i designkonkurrencen ’Live Design’ på den netop afholdte Plastteknik-messe i Malmø. Messen er den største for plastik og gummi i Norden.

Del:

Af Lars Friis Farsøe.

Plastteknik-messen i Malmø er den største af sin art i Norden med over 200 udstillere. Et nyt tiltag på dette års messe varen designkonkurrence med titlen ’Live Design’, hvor studerende fra fire forskellige industridesignuddannelser dystede mod hinanden for at skabe den mest innovative løsning. 

Vinderne blev Anne Krogh Jessen, Mads-Ulrik Husum og Martin Dalsgaard Christensen fra Arkitektskolen Aarhus. I løbet af messen udviklede trioen en te-clips, der kan bruges i forbindelse med brygning af te. Med en te-clips har de fundet en løsning på, hvor man gør af te-ægget, når kaffen er færdig. Te-clipsen kan tages af glasset og lægges direkte på bordet – uden behov for en ekstern holder.

I alt fire hold deltog i konkurrencen; foruden Arkitektskolen Aarhus var det studerende fra Lunds Universitet, Malmö Högskola og Högskolan i Jönköping.

Læs mere under annoncen… ###REKLAME###

Messen satte besøgsrekord

I løbet af messens to åbningsdage gik 2.642 besøgende igennem indgangsdørene, og det er ny besøgsrekord for Plastteknik-messen.

På trods af at messen foregik i Sverige, så valgte en række danske virksomheder valgt at tage turen over broen for at deltage som udstillere bl.a. Englmayer A/S, Polymacs ApS og SABIC, der alle er medlemmer af Plastindustrien.

Næste års Plastteknik-messe afholdes den 9. og 10. april i Malmø.