SP Group indfrier løftet om et solidt regnskab

Ikke-kategoriseret

SP Group har netop præsenteret årsregnskab for 2012, og som forventet kom SP Group ud med et overskud før skat på 41,6 millioner kroner.

Del:

Af Lars Friis Farsøe.

På forhånd havde SP Group love et overskud på mellem 40-50 mio. kroner for år 2012, og det var derfor helt efter planen, da virksomheden præsenterede et overskud før skat og minoriteter på 41,6 mio. kroner. Det er en stigning på 7,3 mio. kroner i forhold til 2011.

En af årsagerne til det positive resultat skal findes i en stigende omsætning, der sidste år er steget fra 976,8 mio. kr. 1108,5 mio. kr. i 2012. Det er især salget til cleantech kunder, der medført et voksende aktivitetsniveau.

Læs mere under annoncen… ###REKLAME###

Optimistiske fremtidsudsigter

SP Group producerer formstøbte emner i plast og udfører overfladebelægninger på plast- og metalemner. Plastkoncernen regner med, at de positive takter forsætter i indeværende år:

– 2012 blev vort hidtil bedste år målt både på overskud og cash flow fra driften. Vi venter at kunne gøre det endnu bedre i 2013, hvis verdensøkonomien fortsat udvikler sig positivt, fortæller SP Groups administrerende direktør Frank Gad.

Virksomheden forventer, at både overskuddet og aktivitetsniveauet vokser i løbet af 2013, men understreger samtidig, at det endnu er for tidligt at spå om den præcise udvikling på markedet.