Legat på 100.000 kroner til uddannelse i innovativ markedsføring

Ikke-kategoriseret

Jørgen Færch Fonden uddeler i år et legat på 100.000 kroner til en egnet legatansøger. Midlerne kan søges til videre uddannelse, der på nyskabende og anderledes vis beskæftiger sig med salg, markedsføring og markedsopbygning i udlandet. 

Del:

Af Lars Friis Farsøe

I forbindelse med årets Plastdag den 12. juni i Industriens Hus uddeler Jørgen Færch Fonden i år et legat på 100.000 kr.

Jørgen Færch Fonden blev etableret for at støtte uddannelse i salg- og markedsføring i plastbranchen. Legatet har med andre ord til formål at fremme tankegangen om: ”at man må søge ud over landets grænser, hvis dansk plastindustri skal vokse i betydning. Derfor er videreuddannelse af eksportsælgere et vigtigt brohoved for den enkelte virksomhed og for plastindustrien som helhed.”

Midlerne kan derfor søges til videre uddannelse, herunder studieophold i udlandet for unge, der på nyskabende og anderledes vis beskæftiger sig med salg, markedsføring – og markedsopbygning i udlandet.

Jørgen Færch oprettede fonden i 1993 da han modtog Plastprisen for sit gode eksempel på en leder i branchen, der forenede entusiasme, viden og solidt arbejde.

Læs mere under annoncen… ###REKLAME###

Ansøgning om legatet

Legatansøgeren eller den indstillende arbejdsgivervirksomhed, skal sende en ansøgning med kontaktdata, en kort begrundelse for indstillingen og en beskrivelse af det påtænkte uddannelsesforløb. Det er en forudsætning for at få tildelt legatet, at man er beskæftiget i en virksomhed, der er medlem af Plastindustrien.

Ansøgningen sendes enten til mailadressen pd@plast.dk eller med brev til:

Plastindustrien
Nørre Voldgade 48,
1358 København K

Fristen for at ansøge om legatet er den 15. maj 2013 kl. 12.00.