Attraktiv forsikringsløsning med mulighed for bonus

Plastindustrien har indgået et forsikringssamarbejde med Tryg, der giver foreningens medlemsvirksomheder adgang til attraktive forsikringsløsninger og mulighed for bonusudbetaling.

Del:

Pr. 1. januar 2021 har Plastindustrien og Tryg indgået et nyt forsikringssamarbejde, som sikrer brancheorganisationens medlemmer adgang til attraktive forsikringsløsninger og mulighed for bonusudbetaling.

Aftalen indeholder bl.a. følgende elementer:

  • Personlig rådgivning – af en fast assurandør specialiseret i forsikringer til plastbranchen inkl. et årligt servicebesøg.
  • Hurtig og effektiv skadehåndtering – hvis skaden sker, hjælper et team af professionelle eksperter og skadebehandlere din virksomhed gennem hele forløbet.
  • Mulighed for bonus – som kunde hos Tryg er du medlem af TryghedsGruppen, som er hovedejer af Tryg. Derfor har din virksomhed mulighed for at få bonus. Herudover er der mulighed for yderligere 2 % i bonus, hvis Plastindustriens medlemmer har få skader i løbet af et år.

Læs mere om forsikringsaftalen her:


Tjen kontingentet til Plastindustrien hjem

For langt de fleste plastvirksomheder vil Tryg kunne give et tilbud, der rent økonomisk vil være bedre end det, de kan få andre steder.

For nogle vil besparelsen på forsikring alene kunne dække kontingentet til Plastindustrien.

Ønsker du vejledning og rådgivning?

Plastindustrien har i forbindelse med forsikringsaftalen hyret forsikringsmægler Johnny Møbius til at rådgive medlemsvirksomhederne. Johnny Møbius deltager gerne i gennemgang og rådgivning omkring de tilbud, du får gennem Tryg og sikrer, at din virksomhed dermed også bliver en del af bonusaftalen.

Som medlem kan du uden beregning kontakte Johnny Møbius for at få hans rådgivning i forhold til Plastindustriens forsikringsordning med Tryg. Flere medlemmer har allerede trukket på Johnny Møbius’ kompetencer med nogle gode resultater til følge. Johnny Møbius kan kontaktes på mobil 5066 1750.

Du er selvfølgelig også velkommen til at tage direkte fat i Tryg, som gerne kommer ud til møde i din virksomhed og gennemgår forsikringsaftalen og dine behov. Skriv til partner.erhverv@tryg.dk.