Webinar: SCIP-databasen i praksis

Webinar - SCIP-databasen

Den 5. januar 2021 trådte nye regler i kraft, som betyder, at varer og delkomponenter skal registreres i SCIP-databasen, såfremt de indeholder problematisk kemi. Du kan lære mere d. 23. juni kl. 13. – 14.30 hvor DI afholder et webinar om SCIP-databasen.

Del:

Din virksomheds varer består højst sandsynligt af en masse delkomponenter. Indeholder blot en enkelt del af varen mere end 0,1% af et kemisk stof fra EU’s kandidatliste, skal din virksomhed registrere varen og delkomponenten i  SCIP-databasen.

Det er det Europæiske Kemikalieagentur (ECHA), der administrerer databasen og behandler oplysningerne.

Alle virksomheder skal registrerer deres produkter med indehold af skadelig kemi i den europæiske SCIP-database. F.eks. bly i metaldele, ftalater i gummi eller UV-stabilisatorer i plastik.

Dette lovkrav trådte i kraft 5. januar 2021, og forpligter virksomheder til at indberette indholdet af visse skadelige stoffer i deres produkter.

For at give et overblik over hvilke pligter, krav og regler du har, samt dele erfaringer fra andre virksomheder, inviterer Dansk Industri til webinar om SCIP-Databasen d. 23. juni kl. 13-14:30.

Webinaret vil byde på en kort gennemgang af de formelle krav, hvorefter to virksomheder deler ud af deres erfaring og kendskab til, hvordan kravet om information i praksis kan angribes. Du kan få glæde af dette webinar uanset om du er en haj til at indberette i databasen, eller aldrig har hørt om SCIP før.

Du kan tilmelde dig webinaret her.

Det er gratis for medlemmer af DI.

Hvornår

Startdato
23. juni 2021
Slutdato
23. juni 2021
Tidspunkt
13:00 - 14:30

Hvor

Sted
Online