Webinar: Effektiv isolering med PIR – bliv klogere på anvendelser og fordele

PIR-isolering bliver mere og mere udbredt – men hvilke fordele har isoleringen, og hvordan kan du anvende det i dit næste projekt? Det kan du blive klogere på i dette webinar den 22- juni kl. 13-14.

Del:

Den 22. juni kl. 13.00-14.00 inviterer vi til webinar om PIR-isolering.

I disse år får velkendte isoleringsmaterialer skarp konkurrence af nye, effektive isoleringstyper som PIR (Polyisocyanurate). Det er der flere grunde til – bl.a. har PIR en meget lav lambda-værdi, og man kan derfor lave tyndere vægge og få flere kvadratmeter bolig for pengene. Læs mere om PIR-isolering på www.effektivisolering.dk.

På dette webinar giver vi både en generel introduktion af PIR-isolering og dykker længere ned i forskellige egenskaber og anvendelsesmuligheder.

Vi svarer på spørgsmål som: Hvilke fordele har PIR-isolering? Hvordan kan den bruges i stedet for andre isoleringstyper i din konstruktion?

Præsentation af nye PIR-modeller

I løbet af webinaret vil vi vise eksempler på konstruktioner med materialet og demonstrere, hvordan det forholder sig i forhold til fugt, brand og andre påvirkninger fra omverdenen. Vi vil også løfte sløret for de tre nye modeller, som illustrerer konstruktion af fladt tag, terrændæk og ydervægge med PIR-isolering.

Til at give en grundig gennemgang af emnet deltager Martin Henriksen, Export Manager i IKO og Tommy Kjær Bundgaard, indehaver af Panelbyg. Webinarets vært er Rasmus Grusgaard, sekretær for PUR-sektionen og innovationskonsulent i Plastindustrien.

Deltag i webinaret, hvis du ønsker mere viden om isoleringstypen og gerne vil have konkret vejledning og værktøjer, som du kan anvende i dine egne projekter.

Model over ydervæg med PIR-isolering.
Model over fladtag med PIR-isolering.

Tilmelding

Det er gratis at deltage – tilmeld dig her, og du får et link tilsendt på din mail.

Webinar: Effektiv isolering med PIR - bliv klogere på anvendelser og fordele

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
22. juni 2021
Slutdato
22. juni 2021
Tidspunkt
13:00 - 14:00

Hvor

Sted
Online

Kontaktpersoner

Rasmus Grusgaard

Tlf.: +45 2689 3028
Mail: rg@plast.dk
Rasmus Grusgaard