Tilmeld dig Plastmessen og Plastic Engineering Day på SDU

Vi kan nu løfte sløret for dato og sted for Plastmessen og Plastic Engineering Day 2023. Sæt kryds i kalenderen den 24. oktober 2023 kl. 10-15 på SDU, Syddansk Universitet.

Del:

Efter et års pause sætter Plastindustrien igen fokus på mødet mellem studerende og plastbranchen og har derfor indledt et nyt samarbejde med SDU om at afholde Plastmessen og Plastic Engineering Day for medlemsvirksomheder til efteråret 2023.

Formålet er at skabe møde mellem studerende på SDU fra de forskellige, relevante studieretninger og plastbranchens virksomheder. Der vil også være mulighed for, at virksomheder inden for branchen kan netværke med hinanden.

Dagen byder på mulighed for at udstille emner og ydelser og få en god snak med de studerende, hvor det centrale er at vise plastbranchen frem på en attraktiv og interaktiv måde.

Der vil også være 2-3 faglige oplæg om spændende emner fra branchen til de studerende.

Udstil på Plastmessen

Som virksomhed kan du udstille på Plastmessen, hvor du både kan møde studerende, kunder og andre interesserede.

Plastmessen handler om at vise emner, ydelser, råvarer og job samt karrieremuligheder for ingeniører frem, og få virksomhedens medarbejdere til at skærpe fortællingen om plastbranchen og netop jeres virksomhed i øjenhøjde med unge ingeniørstuderende.

Sæt derfor kryds i kalenderen allerede nu og tilmeld dig, hvis du ønsker at udstille. Det er gratis og kun for medlemmer af Plastindustrien.

Spørgsmål kan rettes til Jo Dietrich – jd@plast.dk el. 2489 3247.

Program for dagen annonceres til august – men tilmeld dig allerede nu, hvis du vil være sikker på at få plads på Plastmessen.

Tilmeld dig i formularen nedenfor.

Tilmeld dig Plastmessen og Plastic Engineering Day 2023

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
24. oktober 2023
Tidspunkt
10:00 - 15:00

Hvor

Sted
SDU, Syddansk Universitet
Adresse
Campusvej 55
Postnummer
5230
By
Odense

Tilmelding

Pris
Gratis