Temadag: Konkurrencedygtige plastemner

Sprøjtestøbemaskine på Den jydske Haandværkerksole i samarbejde med robot. Robotten griber de støbte emner og stabler dem. Her er emnet et plastkrus.

Den 31. august afholder ATV-SEMAPP en temadag om ‘Konkurrencedygtige plastemner’ på Scandic i Odense. Temadagen vil fokusere på forskellige, udvalgte områder, der sammen eller hver især bidrager til optimering af emneproduktionen. Plastindustrien er medarrangør.

Del:

ATV-SEMAPP inviterer den 31. august til temadag om ‘Konkurrencedygtige plastemner’, og arrangementet finder sted på Scandic i Odense.

Konkurrencen inden for produktion af sprøjtestøbte emner er hård, og dette stadige pres vil fortsætte. Presset kommer fra flere sider. Det kan være lavtlønsområder, billige værktøjer, flerkavitetsværktøjer, optimeret emnedesign osv.

Temadagen vil fokusere på forskellige, udvalgte områder, der sammen eller hver især bidrager til optimering af emneproduktionen. Der kan bygges forskellige ”features” ind i designet, hvor metal og plast kombineres for at opnå specifikke krav, eller man kan optimere materialevalget, hvor der med fordel kan nedgraderes til et billigere materiale, som kan klare de stillede krav.

En anden vej er at indbygge en højere kvalitet i form af overvågning af processen igennem 100% kontrol af emnekvaliteten. Dette forudsætter en fuldautomatisk kontrol for at sikre kosteffektivitet. Automatiseret håndtering af emner sikrer, at alle emner behandles ens, og at ydre påvirkninger reduceres til et minimum. Herved kan der spares operatørtid samt opretholdes en høj OEE.

Dagens program skal gerne inspirere til forskellige angrebsvinkler, hvormed man fortsat kan sikre en konkurrencedygtig produktion. Der er bl.a. oplægsholdere fra:

  • Thermo Fisher Scientific
  • Danfoss
  • Polykemi
  • Vink Plast

Du kan via dette link se det fulde program.

Pris & tilmelding:

  • Medlemmer af ATV-SEMAPP eller en af vores markedsførende organisationer: 2.150 kr.
  • Ikke-medlemmer: 2.775 kr.

Early-bird rabat på 200 kr. ved registrering før den 12. august 2017.

  • Pris for ph.d-studerende ved ATV-SEMAPPs medlemsorganisationer: 975 kr.
  • B.Sc. og M.Sc. studerende medlemmer kan deltage for 200 kr. (Studentermedlemskab er gratis. Læs evt. mere om medlemskab af ATV-SEMAPP her.)

Early-bird rabatten på 200 gælder ikke for Ph.D.-studerende og studentermedlemmer.

Alle priser er uden moms.

Prisen inkluderer deltagelse, frokost, pauselækkerier og efterfølgende adgang til oplægsholdernes præsentationer.

Tilmelding sker via dette link.

Hvornår

Startdato
31. august 2017
Slutdato
31. august 2017
Tidspunkt
9.00 - 16.25

Hvor

Sted
Scandic
Adresse
Hvidkærvej 25
Postnummer
5250
By
Odense

Kontaktpersoner

Rasmus Grusgaard

Tlf.: +45 2689 3028
Mail: rg@plast.dk
Rasmus Grusgaard