Tag med til Plastic Engineering Day 2019: Vores store materiale- og karriere-event

24. oktober er det tid til Plastic Engineering Day – Plastindustriens store event der bygger bro mellem ingeniørstuderende og branchens virksomheder og giver dig mulighed for at blive up to date med de nyeste materialetrends. Eventet foregår på DTU og byder både på faglige indlæg fra virksomheder og en kombineret materiale- og karriere-messe.

Del:

Sidste år afholdte vi for første gang Plastic Engineering Day. Her samlede vi over 200 deltagere til en dag med fokus på plastmaterialer og karrieremulighederne i branchen, og vi fandt vinderne i vores store PROJECT PLASTIC-konkurrence.

Til efteråret gentager vi succesen! 24. oktober i Oticon Salen på DTU i Lyngby slår vi således dørene op til Plastic Engineering Day 2019.

Eventet vil byde på spændende oplæg fra virksomhederne med eksempler på den forskel, plastmaterialer gør i den danske plastbranche, og om karrieremulighederne i industrien.

Vi indretter derudover en del af Oticon Salen på DTU som et messeområde, hvor alle interesserede virksomheder får en helt gratis mulighed for at vise sig frem.

Hvem kan deltage?

Du kan deltage på flere måder. Du kan enten være med som almindelig deltager. Vi vil gerne lave et arrangement, der både er relevant for studerende,  netop færdiguddannede og virksomhedsrepræsentanter, der er nysgerrige på de nyeste plast-trends. Dagen er altså ikke kun for studerende – men for alle, der arbejder med og interesserer sig for plast.

Du kan også booke en stand – der er dog kun ledige pladser for virksomheder der ønsker:

  • Fortælle om din virksomhed og vise produkter frem
  • Vise materialer og anvendelser frem som råvareleverandør
  • Fortælle om karrieremuligheder i din virksomhed
  • Fortælle om mulige samarbejds- og praktikmuligheder for studerende i din virksomhed

Du tilmelder dig ved at udfylde formularen nedenfor. Du bedes udfylde en separat tilmelding pr. deltager i din virksomhed. Standene er først og fremmest forbeholdt medlemmer af Plastindustrien.

Programmet for dagen

Vi er lige nu ved at sammensætte programmet for Plastic Engineering Day 2019. Kontakt os meget gerne, hvis du har gode bud på spændende oplægsholdere. Se indtryk fra sidste års event herunder.

Award show: Vi skal finde vinderne af PROJECT PLASTIC 2019

På Plastic Engineering Day finder vi også vinderne af PROJECT PLASTIC – vores store talentkonkurrence for ingeniørstuderende. Konkurrencen hylder dygtige unge, der som en del af deres ingeniørstudie går foran og viser, hvordan vi kan bruge plastmaterialer til at skabe nytænkende løsninger.

Til Plastic Engineering Day vil de studerende bag fem på forhånd nominerede projekter præsentere deres ideer og resultater for et ekspertpanel, der sammen med publikums stemmer afgør, hvem der skal have første- anden og tredjepræmien.

Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
24. oktober 2019
Tidspunkt
10.00 - 17.00

Hvor

Sted
Oticon Salen, DTU, Lyngby

Tilmelding

Pris
Gratis
Antal pladser
300

Kontaktpersoner

Jo Dietrich

Tlf.: 2489 3247
Mail: jd@plast.dk
Jo Dietrich