Sprøjtestøbesektionen inviterer til studietur i Nordrhein-Westfalen

Sprøjtestøbesektionen i Plastindustrien inviterer på 2-dages studietur til Düsseldorf i Nordrhein-Westfalen den 17. til den 19. marts 2021 med besøg hos virksomhederne Igus, Ford og Henkel, forskellige oplæg og god tid til netværk. Tilmeldingsfristen er den 1. december 2020.

Del:

Den d. 17.-19. marts 2021 er der mulighed for at deltage i Sprøjtestøbesektionen studietur til Düsseldorf i Nordrhein-Westfalen med afgang fra København onsdag aften og hjemkomst fredag aften. Der er mulighed for at tilkøbe fly Aarhus-København t/r.

Tyskland er Europas største plastproducent. Landets plastindustri og samlede værdikæde inkluderer plastforarbejdning, processer, maskinproducenter, applikationer samt plast og gummi til genanvendelse. Plastbranchen genererer et årligt overskud på over 101 mill. euro og er hermed en af landets vigtigste industrier.

Tre virksomhedsbesøg

Vi skal først besøge virksomheden Igus, som ligger helt i top med automatisering og innovation og som sprøjtestøber med fokus på genanvendelse plast. Igus har netop investeret mere end 5 millioner dollars i et anlæg, der genanvender plastaffald inden for 20 minutter.

Dernæst skal vi besøge Ford, Europas mest moderne bilfabrik, der med produktion i det nordlige Köln er en af de mest effektive og produktive fabrikker i den europæiske bilindustri. Op til 350.000 Ford Fiesta kører af samlebåndet hvert år.

Til sidst skal vi besøge Henkel, som producerer emballage og går forrest inden for den cirkulære økonomi.

Der vil være god tid til at netværke og spise en god middag sammen torsdag aften, og der vil være oplæg fra ”Invest in NRW” – Dagmar Wülknitz, Head of Business Unit UK, France, Italy & Nordic Countries, samt fra Eric Wallner, Project Coordinator Knowledge Management, Trade Fairs & International Affairs.

Program

Onsdag d. 17. marts 2021 (alle fly er SAS):
Kl. 18:25: Afgang fra Arhus
Kl. 20:50: Afgang fra København
Kl. 22:05: Ankomst til Düsseldorf
Forplejning under udrejsen er for egen regning.

Torsdag d. 18. marts:
Besøg hos Igus og Ford
Mulighed for kort guidet gåtur og se på arkitektur
Oplæg og snacks efterfulgt af middag på hotel

Fredag den 19. marts:
Besøg hos Henkel.
Kl. 15:55: Afgang fra Düsseldorf
Kl. 17:15: Ankomst til København
Kl. 19:35: Afgang fra København
Kl. 20:10: Ankomst til Aarhus
Forplejning under hjemrejsen er for egen regning.

Der er ikke mulighed for at arrangere fly fra andre lokale lufthavne. Der forbeholdes ret til ændringer i programmet, og vi tager selvfølgelig hele tiden bestik af den aktuelle coronasituation.

Deltagelse og tilmelding

Turen er fortrinsvis for medlemmer af Sprøjtestøbesektionen. Derudover er deltagere fra plastforarbejdende virksomheder i Plastindustriens øvrige sektioner også velkomne.

Der er 35 pladser på turen, og tilmeldingsfristen er den 1. december 2020.

Prisen er 4.500 kr. for medlemmer af Sprøjtestøbesektionen. For øvrige medlemmer af Plastindustrien er prisen 7.260 kr. Al forplejning er inkluderet i prisen.

Der vil være tillæg på ca. 1500 kr. for flybillet t/r til Aarhus-København.

Tilmeld dig Sprøjtestøbesektionens studietur til Nordrhein-Westfalen - den 17.-19. marts 2021

    Vi arrangerer flytransport fra Aarhus til København og retur i forbindelse med afgangen fra København til en merpris af ca. 1500 kr. Der er ikke mulighed for at arrangere fly fra andre lokale lufthavne.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
17. marts 2021
Slutdato
19. marts 2021
Tidspunkt
18:00 - 18:00

Hvor

Sted
Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen

Tilmelding

Registreringsfrist
1. december 2020
Antal pladser
35

Kontaktpersoner

Jo Dietrich

Tlf.: 2489 3247
Mail: jd@plast.dk
Jo Dietrich