Sprøjtestøbesektionen inviterer til factory tour i England – få ledige pladser

Tag med Plastindustriens Sprøjtestøbesektion på factory tour i England den 20.-21. marts. Turen byder på besøg på Jaguarfabrikken i Birmingham og hos plastvirksomheder med 3-D print og miljøvenlig emballage. Der er få ledige pladser tilbage.

Del:

DOWNLOAD: Invitation og program

Sprøjtestøbesektionen i Plastindustrien inviterer på studiebesøg til Birmingham d. 20-21. marts 2019. Der er i skrivende stund få ledige pladser.

Birmingham ligger i et af Englands største industriområder, hvor plastproducerende virksomheder byder på inspiration indenfor sprøjtestøbning og stærk miljøprofil. Birmingham kaldes også “the workshop of the world”, da byen har produceret alt fra smykker til biler i over hundrede år.

Vi skal besøge Amaray, som har en unik tilgang til miljørigtig, innovativt design og produktion af plast emballageprodukter. Dernæst går turen til Jaguar, hvor vi får lov at komme med bag scenetæppet og se en af verdens mest avancerede hightech bilproduktioner.

Til sidst besøger vi kopimaskineproducenten Ricoh UK Products Ltd, der byder på state-of-the-art 3D print produktion til inspiration for proto-typing og produktudvikling.

Plastindustriens pendant i England, ”British Plastic Federation”, vil dele erfaringer med effekten af ”Blue Planet” på plastindustrien i form af ”single use”-afgiften, samt hvordan de håndterer den offentlige opmærksomhed på vores branche. Slutteligt vil vi også høre om deres nye vision for cirkulær økonomi.

Vi bor på hotel ”Jurys Inn” i Birmingham, og spiser middag onsdag aften på restaurant BANK i gåafstand til hotellet.

Deltagelse:

Turen er fortrinsvis for medlemmer af Sprøjtestøbesektionen.

Derudover er deltagere fra plastforarbejdende virksomheder i Plastindustriens øvrige sektioner også velkomne.

Program for turen:

Onsdag d. 20. marts
Afgang Aarhus kl. 6.55. Fælles afgang København – Birmingham kl. 8.25.
Besøg Amaray og middag og oplæg v/British Plastic Federation:
”Effects of Blue Planet on the plastics industry and the single use tax. How the industry has responded to criticism and our vision for a circular economy”.

Torsdag d. 21. marts
Besøg Jaguar Factory Tour og RICOH
Afgang Birmingham – København kl. 19:25.
Ankomst København 22.10. Ankomst Århus kl. 23.30.

Der er flytransport fra Århus – København retur i forbindelse med flyet til Birmingham. Der er ikke mulighed for at arrangere fly fra andre lokale lufthavne.

Factory tour til Birmingham med Sprøjtestøbesektionen

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
20. marts 2019
Slutdato
21. marts 2019

Hvor

Sted
Birmingham, England

Tilmelding

Pris
Medlemmer af Sprøjtestøbesektionen: 2860 kr. - Øvrige medlemmer i Plastindustrien: 6200 kr. (Der vil være et tillæg på 1170 kr. for returbillet fra Aarhus – København)
Registreringsfrist
31. januar 2019
Antal pladser
35

Kontaktpersoner

Jo Dietrich

Tlf.: 2489 3247
Mail: jd@plast.dk
Jo Dietrich