Sommermøde i Råvaresektion med sejltur og historisk omvisning

Solskin, sejltur uden massiv bølgegang, historisk omvisning på Flakfortet, herlig middag og godt kollegialt samvær er nogle af de vigtigste ingredienser til Råvaresektionens sommermøde den 18. juni. Deltagerprisen er 500 kr., og der er åben for tilmeldinger.

Del:

Bestyrelsen i Råvaresektionen har igen i år valgt at tilrettelægge sommermødet med sociale aktiviteter, og arrangementet finder sted den 18. juni i København.

Denne gang skal Råvaresektionens medlemmer på gyngende grund, da sommermødet består af en maritim udflugt til Flakfortet.

Arrangementet tager sin begyndelse i Nyhavn (nærmere mødested tilgår) klokken 15.45, hvor vi skal ombord på en lille færge, der via Skuespilhuset, Operaen, Amaliehaven, Den Lille Havfrue, Holmen og Langelinie sejler os videre forbi Trekroner, vindmølleparken og Middelgrundsfortet indtil, at vi når frem til Flakfortet.

Flakfortets fortid er yderst spændende, og derfor har vi booket en af øens professionelle guider, der lover interessante fakta og anekdoter fra en svunden tid.

Vi skal bl.a. besøge de gamle kanonstillinger og generatordækmolen, der beskytter Flakfortet mod at forsvinde i havet. Angiveligt kan vi også risikere at møde øens husspøgelse Helmut, som blev efterladt af tyskerne, da de forlod Flakfortet i maj 1945.

Dernæst skal vi spise en god middag på Restaurant Flakfortet (menu tilgår) inden, at vi sejler retur til Nyhavn, hvor vi ankommer ca. klokken 21.30.

Tilmelding:

Deltagerprisen er 500 kr. inkl. moms – prisen dækker sejltur, historisk omvisning, middag og drikkevarer.

Sektionens medlemmer er også velkomne til at invitere ægtefæller/kærester mm. til at deltage i programmet.

Tilmelding skal ske via nedenstående formular. Tilmelding er af praktiske hensyn bindende.

Sommermøde i Råvaresektionen 2019 - TILMELD DIG HER!

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
18. juni 2019
Slutdato
18. juni 2019
Tidspunkt
15.45 - 21.30

Hvor

Sted
Nyhavn/Flakfortet

Kontaktpersoner

Lars Hall Bæk Farsøe

Tlf.: +45 4233 2811
Mail: lff@plast.dk
Lars Hall Bæk Farsøe