Seminar: Recycled Plastics

Den 28. marts inviterer FORCE Technology til ‘Seminar: Recycled Plastics’ med undertitlen ‘Challenging fractions and applications – what is possible and feasable?’. Arrangementet er bl.a. målrettet virksomheder, der arbejder med forskellige former for genanvendelse. Plastindustrien er medarrangør.

Del:

FORCE Technology er den 28. marts værter for ‘Seminar: Recycled Plastics’, der bærer undertitlen ‘Challenging fractions and applications – what is possible and feasable. Plastindustrien er medarrangør.

Arrangementet tager udgangspunkt i, at der på europæisk niveau bliver stillet stigende krav til mængden af plast, som skal genanvendes. Men hvordan skal det ske i praksis?

Som situationen er i dag, så er erhvervsaffald relativt nemt og tilgængeligt at genanvende, hvorimod det straks står langt sværere til, når der er tale om plastaffald fra husholdningerne. Derfor vil seminaret bl.a. sætte fokus på, hvordan industrien fremadrettet skal håndtere og genanvende de mere udfordrende plastfraktioner.

FORCE Technology har inviteret en række internationale eksperter fra bl.a. Belgium og Holland, der giver deres bud på, hvordan vi fremadrettet hæver genanvendelsesprocenterne. Derudover vil FORCE Technologys egne medarbejdere også være på talerlisten.

Arrangementet foregår på engelsk, og du kan downloade det fulde program her.

Det er gratis at deltage, men der vil ved udeblivelse blive opkrævet et no-show fee på 500 kr.

Hvornår

Startdato
28. marts 2017
Slutdato
28. marts 2017
Tidspunkt
10.00 - 15.15

Hvor

Sted
FORCE Technology
Adresse
Park Allé 345
Postnummer
2605
By
Brøndby

Tilmelding

Pris
Gratis - ved udeblivelse opkræves no-show fee på 500 kr.
Registreringsfrist
14. marts 2017

Kontaktpersoner

Christina Busk

Tlf.: 2949 4564
Mail: cb@plast.dk
Christina Busk