Seminar om levetidsdesign og analyse af plastemner

ATV-SEMAPP og Plastindustrien inviterer den 4. juni til seminar om plastemners livscyklus. På seminaret gennemgås værktøjer til forudsigelse af plastemners opførsel og nedbrydning henover dets levetid, samt hvordan test og prøvninger kan anvendes i designprocessen.

Del:

Den 4. juni afholder ATV-SEMAPP og Plastindustrien seminariet ‘Lifespan of Plastic Parts – Degradation and Selection of Materials‘.

På seminaret gennemgås værktøjer til forudsigelse af plastemners opførsel og nedbrydning henover dets levetid, samt hvordan test og prøvninger kan anvendes i designprocessen.

Rasmus Grusgaard, innovationskonsulent i Plastindustrien og medarrangør, fortæller:

– Crazing, kryb, ældning, udmattelse og nedbrydning på grund af temperatur. Plast er levende visko-elastiske materialer, der i løbet af deres levetid ofte ændrer egenskaber, hvilket kan føre til at et emne fejler. På dette seminar prøver vi at komme omkring nogle af de værktøjer, man kan anvende i forbindelse med sit udviklingsarbejde, når man vil arbejde med plastens levetid. Det er nemlig ubehageligt, dyrt og ind imellem farligt, når ens plastemner fejler.

Blandt oplægsholderne er repræsentanter fra Danfoss, Covestro, Oticon og Force Technology.

Nedenfor følger den engelske beskrivelse af arrangementet:

Hvornår

Startdato
4. juni 2019
Slutdato
4. juni 2019
Tidspunkt
09.00 - 16.00

Hvor

Sted
Forskerparken Odense
Adresse
Forskerparken 10
Postnummer
5230
By
Odense M

Kontaktpersoner

Rasmus Grusgaard

Tlf.: +45 2689 3028
Mail: rg@plast.dk
Rasmus Grusgaard