Kompositsektionens årsmøde sætter fokus på miljø, innovation i byggeriet og uddannelse

Den 1. juni 2017 afholder Plastindustriens Kompositsektion kombineret årsmøde og generalforsamling. Arrangementet foregår i Industriens Hus i København, og der bliver sat fokus på en række forskellige emner, der er aktuelle og relevante for sektionens medlemsvirksomheder.

Del:

Den 1. juni 2017 afholder Plastindustriens Kompositsektion årsmøde, og det foregår i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København, hvor dagen bliver indledt med en let frokost.

Første punkt på programmet er sektionens officielle generalforsamling, hvorefter at både Plastindustriens overordnede strategi og Kompositsektionens strategi er på agendaen.  Der vil i den forbindelse være rig mulighed for at byde ind med gode forslag og ideer til, hvilke aktiviteter Kompositsektionen fremadrettet skal facilitere og fokusere på.

Dernæst byder eftermiddagen på en række skarpe faglige oplæg (se program nedenfor), der er centreret omkring emnerne miljø, innovation og uddannelse, som alle er yderst relevante for Kompositsektionens medlemsvirksomheder.  Et højdepunkt er naturligvis også uddelingen af prisen Danish Composite Award.

LÆS MEREKompositsektionen hylder innovation og løsninger af høj arkitektonisk værdi

Årsmødet bliver afrundet med god tid til netværk – bl.a. over en udsøgt middag på 7. sal i Industriens Hus, hvor der samtidig er en inspirerende udsigt.

Program:

 • Kl. 12.00: Ankomst, registrering og let frokost
 • Kl. 13.00: Velkommen til årsmødet 2017 v. Formand for sektionen Klaus Kamper, Jupiter Group
 • Kl. 13.05:  Generalforsamling i Kompositsektionen (se særskilt udsendt dagsorden)
 • Kl. 13.30: Plastindustriens strategi 2017-2020 v. Kommunikationschef Asbjørn Lindsø, Plastindustrien
 • Kl. 13.45: Kompositsektionens strategi 2017-2020 v. Formand for sektionen Klaus Kamper
 • Kl. 14.00: Tid til netværk med kaffe og kage

Tema: Miljø

 • Kl. 14.30: Lancering af det nye europæiske værktøj til at beregne dit kompositprodukts miljøprofil v. Coroporate Sustainability Manager, Benedikte Jørgensen, Fiberline

Tema: Innovation

 • Kl. 15.00:  Kompositter som fornyer i vores byggekultur v. Professor arkitekt MAA Jan Søndergaard, Kunstakademiets arkitektskole og partner i KHR Architecture
 • Kl. 15.30: Fiberforstærkede polymere kompositter og deres integration som materiale i bygningskunsten v. Erhvervs Ph.d. af Vicki Thake arkitekt MAA, cand. Arch

Tema: Uddannelse

 • Kl. 16.00: Samarbejder mellem kompositvirksomheder og DTU – og et bud på fremtidens uddannelsesbehov v. Lektor Lars Pilgaard Mikkelsen, DTU
 • Kl. 16.30: Prisoverrækkelse ’Danish Composite Award 2017’ v. Formand for sektionen Klaus Kamper
 • Kl. 16.45: Vin, snacks og tid til netværk
 • Kl. 18.00: 3-retters middag i DI’s restaurant på 7. sal (Udsyn)

Programmet er endeligt, hvorfor det er ikke længere muligt at komme med forslag til nye punkter. Har du uddybende spørgsmål, er du velkommen til at kontakte miljøpolitisk chef i Plastindustrien, Christina Busk, på tlf. 2949 4564 eller cb@plast.dk.

Tilmelding & pris:

Der er åbent for tilmelding, hvilket sker via nedenstående formular. Tilmelding er af hensyn til de praktiske forberedelser bindende. Deadline for tilmelding er 22. maj 2017.

Pris for deltagelse i årsmøde og frokost: 500 kr. ex. moms

Pris for deltagelse i årsmøde, frokost og middag (inkl. drikkevarer): 1.100 ex. moms.

Kompositsektionens årsmøde 2017

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
1. juni 2017
Slutdato
1. juni 2017
Tidspunkt
12.00 - 21.00

Hvor

Sted
Industriens Hus
Adresse
H. C. Andersens Blvd. 18
Postnummer
1787
By
København K

Kontaktpersoner

Christina Busk

Tlf.: 2949 4564
Mail: cb@plast.dk
Christina Busk