PUR i fremtidens produkter

Den 23. maj er PUR-sektionen værter for en temadag med titlen ’PUR i fremtidens produkter’ på Sinatur Hotel Storebælt i Nyborg, hvor der er rig mulighed for at opleve mange interessante oplæg. Arrangementet inkluderer også sektionens generalforsamling og en festmiddag.

Del:

PUR-sektionen inviterer hermed sine medlemmer til et spændende kombiarrangement den 23. maj 2017, hvor sektionen både afholder temadag og årsmøde/generalforsamling.

Lokationen er Sinatur Hotel Storebælt i Nyborg, og der er lagt op til en interessant dag med gode indlæg, rigtig godt kollegialt samvær og polyurethan-networking.

Arrangementet bliver indledt med sektionens temadag, der i år bærer titlen ‘PUR i fremtidens produkter’.

Efter temadagen bliver der afholdt en kort generalforsamling i PUR-sektionen, hvor der bl.a. skal vælges bestyrelsesmedlemmer og nedsættes arbejdsgrupper for det kommende år. Dagsorden bliver udsendt direkte til medlemmerne af sektionen.

Dernæst følger en hyggelig festmiddag i hotellets restaurant. For de, der er interesserede, så er det muligt at booke et værelse til overnatning ved direkte kontakt til hotellet.

Et detaljeret program (inkl. oplægsholdere) for hele dagen tilgår snarest muligt, og der bliver åbnet op for tilmelding i løbet af marts måned.

Hvornår

Startdato
23. maj 2018
Slutdato
23. maj 2018
Tidspunkt
12.00 - 22.00

Hvor

Sted
Sinatur Hotel Storebælt
Adresse
Østerøvej 121
Postnummer
5800
By
Nyborg

Kontaktpersoner

Rasmus Grusgaard

Tlf.: +45 2689 3028
Mail: rg@plast.dk
Rasmus Grusgaard