Årsmøde i PUR Sektionen og tema om PUR i fremtidens produkter

Den 23. maj er PUR-sektionen værter for en temadag med titlen ’PUR i fremtidens produkter’ på Sinatur Hotel Storebælt i Nyborg, hvor der er rig mulighed for at opleve mange interessante oplæg. Arrangementet inkluderer også sektionens generalforsamling og en festmiddag.

Del:

Den 23. maj 2018 er PUR-sektionen vært ved den årlige temadag på Sinatur Hotel Storebælt i Nyborg som samtidig er sektionens årsmøde/generalforsamling.

Rammerne udgøres som sædvanlig af Sinatur Hotel Storebælt i Nyborg, og der er lagt op til en interessant dag med gode indlæg, rigtig godt kollegialt samvær og polyurethan-networking.

Arrangementet bliver indledt med sektionens temadag, der i år bærer titlen ‘PUR i fremtidens produkter’.

Under denne overskrift har bestyrelsen sammensat et program, der byder på opdateringer om såvel ny innovation fra industrien, væsentlige politiske og regulative emner samt cases om spændende anvendelse af PUR.

Programmet byder på følgende indlæg:

  • Ny innovation, trends og teknologier indenfor polyurethan. Vi har fået to af branchens videnstunge eksperter til at samarbejde og på temadagen vil Thomas Brønnum gennemgå Gerhard J. Bleys analyse af patentområdet 2018 indenfor polyurethan, læs mere på Innovation in Polyurethanes.
  • Hvad kan der forventes af skridt henimod regulering af plast- og PUR produktion? Torsten Laksafoss Holbek fra KREAB præsenterer EU’s plaststrategi og hvilken indflydelse den forventes at få på PUR virksomheder.
  • Hvordan innoverer VELUX med PUR? Hør om nye anvendelser i denne case omkring pultrudering af vinduesprofiler i PUR.
  • Hvilke fordele opnås med nukleering af skum? Jean Yves Fisselbrandjy fra POFI Luxemburg orienterer om nye teknologier til nukleering af skum.
  • Hvordan ser markedet ud for kemikalier til fremstilling af polyuretan? Pavle Popovic fra ICIS leverer en 3. parts analyse af råvarepris-situationen.
  • Sådan uddanner vi fremtidens operatører til PUR industrien Lars Henrik Pedersen fra arbejdsgruppen for PUR uddannelser præsenterer et tiltag for at oprette en ny operatøruddannelse for medarbejdere i industrien.
  • Hvad sker der med ECHA processen omkring diisocyanat-restriktion? Thomas Bundgaard, medlem af arbejdsgruppen under EUROPUR, giver en status på REACH restriktionsprojektet.
  • Direkte Indsprøjtning af HFO’er. Marco Callari fra CANNON præsenterer ny teknologi til håndtering af HFO blæsemidler. Udfasning af HCFC gasser kalder på nye metoder til anvendelse af blæsemidler. Hør om forskellige teknologier til dette.

Efter temadagen bliver der afholdt en kort generalforsamling i PUR-sektionen, hvor der bl.a. skal vælges bestyrelsesmedlemmer og nedsættes arbejdsgrupper for det kommende år. Dagsorden bliver udsendt direkte til medlemmerne af sektionen.

Dernæst følger en hyggelig festmiddag i hotellets restaurant.

OBS: Pr. 19/4 melder hotellet desværre fuldt booket. På nabohotellet Nyborg Strand er der stadig ledige værelser, der kan bookes via dette link: Nyborg Strand Hotel

Det faglige program afvikles mellem 10 og 16. Detaljeret program offentliggøres senere. Efterfølgende er årsmøde kl. 17 og festmiddag i hotellets restaurant kl. 18.

Pris for deltagelse

Deltagelse i temadagen inkl. forfriskninger og frokost: 850 kr. + moms
Deltagelse i temadagen + festmiddagen på Sinatur Hotel Storebælt: 1.050 kr. + moms
Deltagelse i generalforsamling, som kun er for medlemmer af sektionen, er gratis

For ikke medlemmer af PUR Sektionen:
Deltagelse i temadagen inkl. forfriskninger og frokost: 3.500 kr. + moms
Deltagelse i temadagen + festmiddagen på Sinatur Hotel Storebælt: 3.950 kr. + moms

Tilmelding sker via nedenstående formular – der er tilmeldingsfrist den 1. maj.

Temadag & årsmøde i PUR-sektionen 2018

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
23. maj 2018
Slutdato
23. maj 2018
Tidspunkt
9.30 - 22.00

Hvor

Sted
Sinatur Hotel Storebælt
Adresse
Østerøvej 121
Postnummer
5800
By
Nyborg

Kontaktpersoner

Rasmus Grusgaard

Tlf.: +45 2689 3028
Mail: rg@plast.dk
Rasmus Grusgaard