Plastindustrien inviterer til digital nytårskur

Som noget nyt inviterer Plastindustrien den 14. januar til digital nytårskur for at ønske alle medlemmer og samarbejdspartnere godt nytår. Vi vil også bruge anledningen til at fortælle om nogle af foreningens kommende initiativer.

Del:

Vil du gerne blive klogere på, hvilke nye initiativer Plastindustrien søsætter i 2021? Har du lyst til at få mere at vide om, hvordan ’Realistisk om plast’-kampagnen har klaret sig?

Så er der god grund til at sætte kryds i kalenderen den 14. januar, hvor Plastindustrien for første gang afholder en digital nytårskur for alle medlemmer og samarbejdspartnere.

– Det er svært at mødes fysisk i denne tid, men det betyder på ingen måde, at den danske plastbranche står stille. Derfor vil vi gerne invitere til en nytårskur, hvor vi zoomer ind på de nye aktiviteter, som Plastindustrien sætter i gang i 2021, fortæller Thomas Drustrup, adm. direktør i Plastindustrien.

Han fortsætter:

– Vi løfter også sløret for, hvordan vores kommunikationskampagne ’Realistisk om plast’ er blevet modtaget. Jeg håber, at der er mange, som har lyst til at rive et par timer ud af kalenderen til at blive opdateret på, hvad vi som brancheforening har fokus på i den kommende tid.

Foreløbigt program:

  • Velkomst og godt nytår v. Søren Ulstrup, bestyrelsesformand i Plastindustrien
  •  Nye initiativer i Plastindustrien 2021 v. Plastindustriens sekretariat
  •  ’Realistisk om plast’-kampagnen – har vi rykket debatten? v. Lars Hall Bæk Farsøe, kommunikationschef i Plastindustrien
  •  Oplæg af Faerch – vinder af Plastprisen 2020

 Programmet vil løbende blive opdateret, og naturligvis udsendt på forhånd til de tilmeldte.

 Det er gratis at deltage i arrangementet, og tilmelding foregår via nedenstående formular:

Plastindustriens Nytårskur - 14. januar 2021

Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
14. januar 2021
Slutdato
14. januar 2021
Tidspunkt
14.00 - 16.00

Kontaktpersoner

Thomas Drustrup

Tlf.: +45 2949 4608
Mail: td@plast.dk
Thomas Drustrup

Lars Hall Bæk Farsøe

Tlf.: +45 4233 2811
Mail: lff@plast.dk
Lars Hall Bæk Farsøe