Plastic Pavilion: Rundvisning og netværk for uddannelsesaktører

Arbejder du med uddannelse, og ønsker du at få mere viden og praktisk erfaring med plast og genanvendelse? Så kan du deltage i fremvisning, netværk og videndeling i Plastic Pavilion den 26. juni klokken 14:00.

Del:

Besøg Plastic Pavilion – Building Sustainable Societies til en fælles fremvisning for alle, der arbejder med uddannelse og savner mere viden og praktisk erfaring med plast og genanvendelse.

Arrangementet finder sted i pavillonen på Gammel Strand mandag den 26. juni fra klokken 14.00.

Her vil der være rig lejlighed til at opleve eksempler på plastens rolle i den grønne omstilling, prøve kræfter med plastproduktion – og ikke mindst møde andre uddannelsesaktører med interesse for plast og grøn omstilling, når vi runder af med en hyggelig netværkssession.

Workshop, videndeling og netværk

Programmet starter en rundvisning i pavillonens udstilling over løsninger og produkter i plast, som bidrager til den grønne omstilling – fra eksempler på genanvendte plastprodukter til løsninger, som bidrager til CO2-besparelser, grøn energi, klimatilpasning og meget mere.

Du vil få mulighed for at prøve kræfter med plastproduktion og genanvendelse i praksis i en workshop, hvor du skal producere dine egne solbriller. Desuden vil der være oplæg om, hvordan foreningen Plastindustrien arbejder med den grønne omstilling på uddannelsesområdet.

Mødet er arrangeret af Plastindustriens uddannelseskonsulent Jo Dietrich og er åbent for alle uddannelsesansvarlige, undervisere og øvrige uddannelsesaktører med interesse for plast og den grønne dagsorden indenfor grundskole, ungdomsuddannelse og videregående uddannelser.

Derfor vil der være rig mulighed for at mød andre uddannelsesaktører, som er optaget af plast og genanvendelse i lyset af grøn omstilling.

Program

14.00-14.30: Fremvisning af Plastic Pavillon – se udstillingen og se/prøv hvordan man fremstiller solbriller i genanvendt plast

14.30-15.30: Præsentationer af uddannelsesprojekter med plast og grøn omstilling med efterfølgende debat:

“Genanvendelse af husholdningssorteret plast i et undervisningsforløb” v/ Rikke Thorsted, Morten Trolle og Julie Boeriis Grindsted, udviklingskonsulenter i LIFE Fonden

“ZBC som UNESCO Verdensmålsskole – Erfaringer med den grønne omstilling på Erhvervsskolen” v/ Martin Spuur Nielsen, Seniorudviklingskonsulent ZBC

15.30: Bobler, snacks og netværk

Tilmelding

Det er gratis at deltage, men tilmelding er påkrævet

OBS: Der er et begrænset antal pladser, som tildeles de hurtigste.

UIA Verdensmålspavillon – Plastic Pavilion er en del af et større projektet, som er initieret og lanceret af Arkitektforeningen og UIA Verdenskongressen for Arkitekter 2023 i samarbejde med Københavns Kommune og By & Havn. Du kan læse om Plastic Pavilion og de øvrige pavilloner her.

Plastic Pavilion: Rundvisning, debat og netværk for uddannelsesaktører - den 26. juni 2023

Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
26. juni 2023
Tidspunkt
14:00 - 15:30

Hvor

Sted
Plastic Pavilion
Adresse
Gammel Strand
By
København

Tilmelding

Pris
Gratis

Kontaktpersoner

Jo Dietrich

Tlf.: 2489 3247
Mail: jd@plast.dk
Jo Dietrich