Plastdagen 2018 – sæt kryds i kalenderen den 17. maj

Der er nu åbnet op for tilmelding til Plastdagen 2018. Arrangementet er et af højdepunkterne i den danske plastbranche, og har i de senere år tiltrukket i omegnen af 250 deltagere.

“Fra sort industri eller grøn frontrunner” er overskriften for årets Plastdag den 17. maj. Her stiller vi skarpt på den stærkt tiltagende politiske debat omkring plast, de gode cases på bæredygtighed i branchen og plastens til tider udfordrede image. Arrangementet er et af højdepunkterne i den danske plastbranche, og har i de senere år tiltrukket i omegnen af 250 deltagere. Rabat ved tidlig tilmelding. Vi glæder os til at se dig!

Del:

Den 17. maj 2018 inviterer Plastindustrien til et af højdepunkterne i den danske plastbranche: Plastdagen. Traditionen tro er Plastdagen en kombineret årsdag og generalforsamling, der i de senere år har tiltrukket i omegnen af 250 deltagere.

Plast er på dagsordenen som aldrig før. De globale problemer med plast i havet og i naturen har sat turbo på en debat om, hvordan vi kan leve mere bæredygtigt med plasten i fremtiden. Forbrugere, NGO’er, politikere og industri har alle – mere end nogensinde – fokus på at nå frem til de holdbare løsninger.

Det er afsættet for Plastdagen 2018. Under overskriften “Fra sort industri eller grøn frontrunner” stiller vi skarpt på de gode cases i virksomhederne, der satser målrettet på at gøre bæredygtighed til en del af forretningen.  Vi tager debatten med politikerne, der lige nu er ved at udvikle de politiske rammer for fremtidens plastproduktion og giver dem inputs til deres arbejde. Og sidst men ikke mindst prøver vi også på at forstå, hvor plastens dårlige image egentlig kommer fra, hvad det betyder, og hvad vi som industri kan gøre for rette op på det.

Et færdigt program bliver lagt på Plast.dk hurtigst muligt.

Udover det faglige indhold så er Plastdagen en unik mulighed for at styrke dit netværk til kolleger i branchen. Det kan du gøre undervejs og til vores afsluttende festmiddag på 7. sal i Industriens Hus.

Vi har åbnet for tilmelding via nedenstående formular, og der er som altid rabat at hente ved tidlig tilmelding inden den 1. april.

Priser:

  • Deltagelse i Plastindustriens generalforsamling (kun for medlemmer) – gratis
  • Deltagelse i Plastdagen (eksklusiv middag) – gratis
  • Deltagelse i Plastdagen (inklusiv middag) – 699 kr. ex moms.

Efter den 1. april stiger prisen til 899 kr. ex moms, hvis du vil deltage i festmiddagen i forbindelse med Plastdagen.

Tilmeld dig nu:

Tilmelding til Plastdagen 2018

    Generalforsamlingen er kun for Plastindustriens medlemmer. Plastdagen er åben for andre interesserede.
Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
17. maj 2018
Slutdato
17. maj 2018
Tidspunkt
12.00 - 21.30

Hvor

Sted
Industriens Hus
Adresse
H. C. Andersens Blvd. 18
Postnummer
1787
By
København K

Kontaktpersoner

Asbjørn Lindsø

Tlf.: +45 26 89 30 20
Mail: al@plast.dk
Asbjørn Lindsø

Thomas Drustrup

Tlf.: +45 2949 4608
Mail: td@plast.dk
Thomas Drustrup

Lars Friis Farsøe

Tlf.: +45 4233 2811
Mail: lff@plast.dk
Lars Friis Farsøe