Konference: Plastaffald i den cirkulære økonomi

Den 28. februar bliver konferencen ‘Plastaffald i den cirkulære økonomi’ afholdt på Sinatur Hotel Storebælt i Nyborg. Til arrangementet kan du bl.a. høre om resultater og erfaringer fra genanvendelsesprojektet mellem Aage Vestergaard Larsen A/S, Schoeller Plast-Enterprise A/S og Fors A/S.

Del:

‘Plastaffald i den cirkulære økonomi’ er titlen på den konference, der den 28. februar 2017 finder sted på Sinatur Hotel Storebælt i Nyborg.

Målgruppen for arrangementet er bl.a. fagmedarbejdere i kommuner og affaldsselskaber, samt rådgivere, repræsentanter fra plastvirksomheder og designere.

Konferencen har bl.a. det formål, at den skal afrapportere resultater og erfaringer fra MUDP-plastprojektet med Aage Vestergaard Larsen A/S,  Schoeller Plast-Entreprise A/S og Fors A/S.

Samtidig løfter konferencen problemstillingerne omkring plastaffald og sortering i hjemmet op på et højere niveau med forskellige inspirationsoplæg for at få forskellige vinkler frem.

Formiddagen bliver fælles for deltagerne, hvor der udover projektets hovedresultater vil være en række keynote-speakers til at sætte cirkulær økonomi og plastaffald  på dagsordenen.

Om eftermiddagen bliver deltagerne delt i to spor: 1) genanvendelse af plast 2) indendørs sortering af affald med fokus på design og udvikling.

Tilmelding og program:

Tilmelding foregår via dette link.

Deltagerprisen bliver 1.100 kroner.

Blandt oplægsholderne er Thomas Drustrup (Plastindustrien), Signe Beuse Fauerby (Dansk Naturfredningsforening), Flemming Besenbacher (regeringens Cirkulære Økonomi Advisory Board), Lærke Ærenlund (Fors A/S), Franz Cuculiza (AVL A/S) og Jan Bybjerg Pedersen (Schoeller Plast-Enterprise).

Et detaljeret program kan ses via dette link.

Hvornår

Startdato
28. februar 2017
Slutdato
28. februar 2017
Tidspunkt
10.00 - 16.00

Hvor

Sted
Sinatur Hotel Storebælt
Adresse
Østerøvej 121
Postnummer
5800
By
Nyborg

Tilmelding

Pris
700 kr.

Kontaktpersoner

Christina Busk

Tlf.: 2949 4564
Mail: cb@plast.dk
Christina Busk