Netværksdagen 2021 – se det opdaterede program

Skal du med til Netværksdagen den 16. november på Hindsgavl Slot i Middelfart? En hel dag fyldt med inspirerende oplæg, gode muligheder for at netværke og en hovedtaler i form af fhv. finansminister Bjarne Corydon. Se det foreløbige program – og få rabat på tilmelding inden 1. oktober.

Del:

Netværksdagen 2021 foregår den 16. november på Hindsgavl Slot i Middelfart.

Vi glæder os til igen at kunne samle over hundrede repræsentanter fra den danske plastbranche til et arrangement, som bl.a. byder på spændende oplæg og gode muligheder for at netværke i løbet af dagen og under aftenens middag.

Thomas Drustrup, adm. direktør i Plastindustrien, fortæller:

– På Netværksdagen er der masser af tid til at pleje nye og eksisterende relationer på tværs af branchen. Vi arbejder på højtryk for at sammensætte et skarpt program, der giver deltagerne en masse ny viden og inspiration om emner, der er relevante og aktuelle for danske plastvirksomheder. Sidste år måtte vi desværre aflyse Netværksdagen pga. corona, men det betyder blot, at vi i år giver den en ekstra skalle.

I løbet af kort tid præsenterer vi det færdige program, men vi kan allerede nu løfte sløret for disse bekræftede programpunkter:

Bjarne Corydon udlægger teksten

Hovedtaler på Netværksdagen 2021 er den tidligere socialdemokratiske finansminister Bjarne Corydon, der i dag er adm. direktør og chefredaktør på Dagbladet Børsen.

Bjarne Corydon er hovedtaler til Netværksdagen 2021.

Bjarne Corydon er kendt som en skarp og indflydelsesrig debattør. Han vil i sit oplæg give sin analyse af det fremtidige arbejdsmarked i Danmark, som er under kraftig forandring pga. teknologiudvikling, globalisering og mindre ungdomsårgange.

I sit foredrag giver Bjarne Corydon et velkvalificeret bud på, hvilke overvejelser man i den sammenhæng kan gøre sig, om hvordan man ruster sig til de udfordringer og muligheder, som vi allerede nu kan ane i horisonten.

Med en fintunet proportionssans og imponerende viden om økonomi, erhvervslivet og politik er vi sikre på, at Bjarne Corydon giver Netværksdagens deltagere brugbare input med hjem.

Plastfaglige temaoplæg

I år gennemfører vi fire forskellige plastfaglige oplæg, så du har mulighed for at dykke ned i de emner, som har din største interesse.

  • Skærp din kommunikation om bæredygtighed

I stigende grad forventes det, at virksomheder er præcise i deres kommunikation om bæredygtighed.

Men hvad skal man som virksomhed være særligt opmærksom på, når man fortæller omverdenen om f.eks. CO2-reduktioner, nye klimatiltag og materialeindholdet i ens produkter? Og hvordan er det nu lige, at reglerne er for, at man må kalde ens produkter/løsninger for ’klimavenlige’ og ’bæredygtige’?

Det kan du blive skarpere på i selskab med oplægsholderen Morten Jastrup, der er partner i Nordic Sustainability, som er en værdibaseret konsulentvirksomhed i krydsfeltet mellem strategiudvikling og bæredygtighed.

Som deltager vil du få en masse konkrete tips og tricks, som du og din virksomhed kan bruge i den daglige kommunikation om bæredygtighed.

  • Hvordan får vi flere faglærte til plastbranchen?

Dygtige faglærte medarbejdere er uundværlige i plastbranchen, men de kommer ikke af sig selv.

Gennem de senere år har det vist sig, at det kræver en stor og målrettet indsats at øge kendskabet til plastmageruddannelsen og tiltrække og rekruttere fremtidens arbejdskraft.

Derfor har Plastindustrien i længere tid prioriteret kampagnen ’Bliv Plastmager’, som er udarbejdet i et tæt samarbejde med rekrutteringsbureauet CompanYoung.

Hvorfor er kampagnen strikket sammen, som den er, og hvilke planer og tiltag er i støbeskeen for at gøre plastmagerkampagnen endnu skarpere? Hvordan kan din virksomhed støtte op og gøre en reel forskel?

Det kan du som deltager få bud på – og byde ind i – i denne session, hvor vi sammen med Den jydske Haandværkerskole og AMU SYD stiller skarpt på, hvordan vi får flere faglærte til plastbranchen.

  • Sådan kommer du i gang med din CO2-kortlægning

Produktionsvirksomheder bliver mødt med stadig stigende krav fra kunder og samarbejdspartnere om dokumentation af CO2-aftryk. Kravene omfatter både direkte udledninger fra produktionen som længere ude i værdikæden via underleverandører.

Men hvordan ser kravene ud i fremtiden og hvordan kan man som virksomhed forberede sig på dette? Og hvilke områder mener du Plastindustrien kan hjælpe med?

Få en masse svar, og stil dine begavede spørgsmål, på denne workshop, hvor vi præsenterer en række konkrete oplæg, der giver indblik i såvel krav som tilgange til CO2-kortlægning. Dertil vil der blive rig mulighed for at byde ind med dine ideer og ønsker til, hvordan Plastindustriens sekretariat kan bidrage med viden og værktøjer på dette område.

  • Teknologitrends og markedsudvikling i regenerat

Hvis en plastvirksomhed vil arbejde med nedbringelse af CO2-scope 3 mål, er der ingen vej udenom genanvendt materiale.

På denne workshop kommer råvare-, maskin- og værktøjsleverandører med en status på, hvor langt teknologierne er kommet i forhold til at supportere arbejdet med regenerat.

Repræsentanter fra hhv. Polykemi, Engel og Uni-Technology hjælper os med at gøre os klogere.

Specialklassen underholder

Årets underholdning bliver i år leveret af Specialklassen (se TV-klip her), som står bag mange anmelderroste impro comedy shows, og du har måske stødt på dem, hvis du har set Zulu Comedy Galla eller lyttet til Radio4.

Specialklassen består af de professionelle skuespillere/komikere Kasper Le Fevre, Kasper D. Gattrup og Rasmus Søndergaard, som siden 2008 har improviseret sig anmelderrost igennem scener, sketches, og sange i samspil med publikum.

Deres optræden bliver baseret på spørgsmål og input fra deltagerne, der tager udgangspunkt i Netværksdagens indhold.

Få rabat inden 1. oktober

Hvis du tilmelder dig Netværksdagen inden den 1. oktober, så får du en early-bird rabat, hvorefter priserne stiger.

Frist for at annullere tilmelding: 5. november.

Der er mulighed for at bestilling overnatning ved at booke direkte hos Hindsgavl Slot.

Du kan se de forskellige muligheder for deltagelse i nedenstående formular:

Tilmelding til Netværksdagen 2021 - early bird pris

Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
16. november 2021
Slutdato
16. november 2021
Tidspunkt
13.00 - 21.00

Hvor

Sted
Hindsgavl Slot
Adresse
Hindsgavl Alle 7
Postnummer
5500
By
Middelfart

Kontaktpersoner

Thomas Drustrup

Tlf.: +45 2949 4608
Mail: td@plast.dk
Thomas Drustrup

Anders Kildegaard Knudsen

Tlf.: 2489 3480
Mail: akk@plast.dk
Anders Kildegaard Knudsen