Uddannelse for ingeniører på DTU – få overblik over kurser og studieretninger

Er du ingeniør og har behov for ny viden om plast? Eller har du ansat ingeniører, produktudviklere eller andre, som skal opdatere deres plastviden? Vil du vide mere om plastrelaterede studieretninger for unge som kommer lige fra gymnasiet?

Del:

Plastindustriens HR- og Uddannelsesnetværk har rakt ud til Danmarks førende universiteter indenfor plast – DTU i Lyngby – for at få overblik over plastkurser og metoder til hvordan man finder dem. Du inviteres hermed til netværksmøde herom d. 21. september kl. 10-15.30.

Mange virksomheder har behov for efteruddannelse for ingeniører, men finder det vanskeligt at få overblik over de mange spændende og fleksible muligheder der findes. Samtidig kan man have brug for hjælp til at få afklaret sine behov – det kan handle om hvilket niveau og længde er passende, og hvor nogen har brug for at kunne blive i jobbet, har andre behov for fuldtidsstudie i en periode.

På mødet kan du høre om muligheder for mekaniske og kemiske kurser og uddannelse af forskellig varighed på både bachelor og masterniveau. Herunder skal vi høre om en ny plastretning på masterniveau, som bl.a. er udarbejdet ud fra input fra bestyrelsen for Plastindustriens medlemssektion for sprøjtestøbere og Plastindustriens sekretariat.

Der vil også være besøg på DTU Kemiteknik og DTU Mekanik og vi skal spise en lækker 3 retters frokost i DTUs restaurant – med tid til at netværke.

Vi slutter i Skylab, som er DTUs mødested for studerende og virksomheder – her skal vi eksempler på hvordan industrien og studerede har samarbejdet om innovative projekter.

Dagens program:

Kl. 10-12: Plastrelevante studieretninger og efteruddannelse på masterniveau for ingeniører på DTU Kemiteknik og DTU Mekanik
v/Associate Professors Guido Tosello og Anders Egede Daugaard

Kl. 12-13: Frokost, Faculty Club, bygning 101, 1.sal

Kl. 13-14.45: Besøg på afdelingerne

Kl. 14:45-15:30: Netværk & afrunding på SKYLAB

Læs også om Plastindustriens kampagne for tiltrækning af ingeniører til plastbranchen – PLASTIC ENGINEERING DENMARK

TILMELDING ER NØDVENDING – kan ske nederst i formularen.

Mødet er forbeholdt Plastindustriens medlemmer og samarbejdspartnere. Læs mere om Plastindustriens HR- og uddannelsesnetværk.

 

 

Møde i Plastindustriens HR- og uddannelsesnetværk - 21. september 2022

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
21. september 2022
Tidspunkt
10:00 - 15:30

Hvor

Sted
DTU Building 202 - mødested: lobbyen
Adresse
Henrik Dams Alle
Postnummer
2800
By
Kongens Lyngby

Tilmelding

Pris
Gratis for medlemmer
Registreringsfrist
10. september 2022
Antal pladser
35