Træffedag på Den jydske Haandværkerskole: Mød din kommende plastmagerlærling

Den 12. oktober afholder Den jydske Haandværkerskole træffedag. Her kan din virksomhed møde de mange dygtige grundforløbselever, der lige nu leder efter læreplads som plastmager.

Del:

Endnu en gang arrangerer Den jydske Haandværkerskole en dag, hvor virksomheder og plastmagerelever kan møde hinanden. Formålet er at og finde sammen om at lave en uddannelsesaftale eller en aftale om en ulønnet praktikperiode.

Det sker torsdag den 12. oktober kl. 10-12 hos Den jydske Haandværkerskole i Hadsten.

På det igangværende grundforløbshold med 37 elever, er der pt. 24, som ikke har fundet en læreplads, hvilket kalder på en særlig indsats fra alle i plastbranchen. Det er vigtigt at hjælpe de mange unge uden læreplads til at få kontakt med plastbranchens virksomheder.

Hver virksomhed får sit eget lille område på ca. 3×4 meter. Der er mulighed for at medbringe roll-ups og brochuremateriale. Der er strøm på området til evt. projektor og/eller PC. Der er adgang til skolens trådløse netværk, hvis der ønskes internet.

Ved tidligere arrangementer har der været fin tilslutning og der er efterfølgende indgået en del uddannelsesaftaler.

Det er naturligvis helt uforpligtende for din virksomhed at deltage i træffedagen.

Forberedte elever

Som forberedelse til dagen laver eleverne informationsmateriale om sig selv (ansøgning og CV) samt gør sig bekendt med den/de virksomheder, de gerne vil snakke med eller høre mere om.

Denne dag er der også mulighed for at lave aftale om ulønnet praktik, som er planlagt i uge 44 for det ene hold og uge 46 for det andet. Her tilbyder eleverne at komme ud på virksomheden nogle dage, hvor de kan vise hvem og hvad de er, inden der evt. laves en uddannelsesaftale.

Skolen håber på, at virksomhederne også vil være eleverne behjælpelige med gode råd om det at søge læreplads/job og give gode råd/konstruktiv kritik om, hvad der virker og ikke virker i deres ansøgning og CV.

Efter arrangementet er skolen vært ved en frokost.

Hvornår

Startdato
12. oktober 2017
Tidspunkt
10.00 - 12.00

Hvor

Sted
Den jydske Haandværkerskole
Adresse
Ellemosevej 25
Postnummer
8370
By
Hadsten

Tilmelding

Pris
Gratis
Registreringsfrist
5. oktober 2017

Kontaktpersoner

Asbjørn Lindsø

Tlf.: +45 26 89 30 20
Mail: al@plast.dk
Asbjørn Lindsø