Maskinsektionen inviterer til sommermøde og temadag om Freeform Injection Molding

Her ses Lasse G. Staal, CEO i AddiFab sammen med innovationskonsulent i Plastindustrien Rasmus Grusgaard. Maskinsektionens sommermøde/temadag inkluderer bl.a. et besøg hos Addifab.

Additiv fremstillingsteknologi, også kaldet 3D print, fylder mere og mere i industrilandskabet, nyhederne og vores produkter. Det er også disse ting, der vil være fokus på til Maskinsektionens sommermøde d. 20. juni.

Del:

Mange af Plastindustriens medlemsvirksomheder har længe brugt varianter af 3D print til prototyper og små serier eller til værktøjsindsatser med konturnær køling.

På dette sommermøde sætter Maskinsektionen emnet på dagsordenen og inviterer medlemmerne med på besøg hos virksomheden Addifab, som har udviklet en ny additiv fremstillingsteknologi med stort potentiale, nemlig freeform injection molding.

I teknologien anvendes 3D printede, opløselige engangs-indsatser til sprøjtestøbeværktøjer som en måde til at producere prototyper og små serier af emner. De færdige emner bliver udført i det korrekte materiale, hvilket ikke altid er muligt med 3D print.

Fremstillingen af det færdige emne sker endvidere ved hjælp af sprøjtestøbeprocessen hvilket ofte giver bedre emneegenskaber end, hvis emnet blev produceres additivt.

Dagen indledes med besøg på virksomheden Addifab, som udvikler og producerer meget præcise 3D printere til fremstilling af værktøjsindsatserne. De har også udviklet en serie avancerede resinprodukter som er den væske, der bruges til fremstilling af emnerne. Lasse Staal fra Addifab viser rundt og demonstrerer virksomhedens teknologi. Læs mere her.

Efter besøget på Addifab serveres frokost på Søfryd Badehotel. Her er der rigtig god anledning til at networke med de øvrige deltagere. Læs mere om frokosten her.

Eftermiddagen byder på besøg hos virksomheden J. Krebs & Co der producerer sprøjte- og blæsestøbte plastemner.

Virksomheden samarbejder med Addifab om freeform injection molding og vil gøre deltagerne klogere på den sprøjtestøbetekniske del af processen. Dagen afrundes med eftermiddagskaffe på virksomheden. Læs mere om Krebs & Co her: http://www.krebs-co.dk.

Program:

9.30-10.00: Morgenkaffe og rundstykker

10.00–12.00: Besøg på Addifab

12.00–13.00: Frokost på Hotel Søfryd

13.30 – 15.00: Besøg på Krebs & Co

Tilmelding sker via nedenstående formular, og det koster 395 kroner (inkl. moms) at deltage:

Sommermøde i Maskinsektionen 2019

Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
20. juni 2019
Tidspunkt
09:30 - 15:00

Hvor

Sted
Addifab
Adresse
Møllehaven 12A
Postnummer
4040
By
Jyllinge

Tilmelding

Pris
395 kr.
Registreringsfrist
17. juni 2019

Kontaktpersoner

Rasmus Grusgaard

Tlf.: +45 2689 3028
Mail: rg@plast.dk
Rasmus Grusgaard