Konference: Den energieffektive plastindustri

Omdrejningspunktet er energibesparelser, når vi den 30. august kl. 12-17 inviterer til konference i LEGO House, Billund. Se det foreløbige program, som bl.a. byder på en række virksomhedscases og oplæg fra Klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen (S).

Del:
Forsiden af energikataloget
Kataloget ”Energibesparelser i den danske plastbranche” lanceres officielt på konferencen.

Mandag den 30. august kl. 12-17 byder vi velkommen til konferencen: ’Den energieffektive plastindustri’, som afholdes hos LEGO House i Billund.

Vi har sammensat et spændende program, der blandt andet rummer præsentationer af en række konkrete virksomhedscases og indlæg om fremtidens energieffektive produktionsvirksomheder.

På konferencen lanceres Plastindustriens nye katalog ’Energibesparelser i den danske plastbranche – fem konkrete virksomhedscases’, som skal inspirere virksomheder såvel i som uden for plastbranchen til at komme i gang med energibesparelser.

Arrangementet henvender sig bredt til alle virksomheder, som interesserer sig for, og arbejder med, energieffektiviseringer.

Program (foreløbigt – opdateres løbende)

12:00 Registrering, sandwich og netværk:
Byg din egen MINI ME i LEGO
13:00 Velkommen til LEGO Oplægsholder (TBC) LEGO
13:10  Introduktion til dagen Anders Kildegaard Knudsen Miljøkonsulent, Plastindustrien
13:25 Titel tilgår Oplægsholder (TBC)
13:45 Projektet Klimaklar SMV og den energieffektive produktionsvirksomhed Jacob Kjeldsen Chef for DI Fremstillingsindustrien
14:15 Pause
14:45 Præsentation af ’Energibesparelser i den danske plastbranche – fem konkrete virksomhedscases’ og resultater fra PSO-aftalen Anders Kildegaard Knudsen Plastindustrien
15:00 Berry Superfos – erfaringer fra brancheaftalen Joel Kjellander HSE Manager, Berry Superfos
15:20 Energibesparelser hos LEGO Energiansvarlig (TBC) LEGO
15:40 Virksomhedsoplæg, Klimaklar SMV Oplægsholder (TBC) Klimaklar SMV
16:00 Pause og forfriskning
16:10 Playful Tour – rundvisning på LEGO
17:00 Tak for i dag!

Konferencen markerer afslutningen af et fem år langt branchesamarbejde mellem Plastindustrien og Energistyrelsen om PSO-lempelser, som kørte fra 2015-2020, hvor 23 plastvirksomheder har arbejdet målrettet med energieffektiviseringer.

Venue: LEGO House

Konferencens deltagere vil, ud over dagens energifaglige indlæg, få rig mulighed for at se og opleve faciliteterne på LEGO, og dagen slutter af med en guidet rundtur i LEGO House.

Parkering: Midt på Billunds gågade – et stenkast fra LEGO® House, finder I parkeringshuset til LEGO House på Hovedgaden 24. Deltagere kan trække en P-billet, som kan byttes i LEGO House i forbindelse med registeringen kl. 12:00.

Tilmelding og pris

Deltagelse er gratis for medlemmer af Plastindustrien.

For øvrige koster deltagelse 695 kr. + moms.

Der frigives et begrænset antal billetter til studerende – skriv til Anders Kildegaard Knudsen på akk@plast.dk, hvis du som studerende ønsker at deltage i konferencen.

Konference: Den energieffektive plastindustri - Tilmeld dig her!

Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
30. august 2021
Slutdato
30. august 2021
Tidspunkt
12:00 - 17:00

Hvor

Sted
LEGO House
Adresse
Ole Kirks Plads 1
Postnummer
7190
By
Billund

Tilmelding

Pris
Gratis for medlemmer
Antal pladser
200

Kontaktpersoner

Anders Kildegaard Knudsen

Tlf.: 2489 3480
Mail: akk@plast.dk
Anders Kildegaard Knudsen