Konference: Den energieffektive plastindustri

Omdrejningspunktet er energibesparelser, når vi den 30. august kl. 12-17 inviterer til konference i LEGO House, Billund. Programmet byder bl.a. en række inspirerende virksomhedscases og lanceringen af Plastindustriens energisparekatalog.

Del:
Forsiden af energikataloget
Kataloget ”Energibesparelser i den danske plastbranche” lanceres officielt på konferencen.

Mandag den 30. august kl. 12-17 byder vi velkommen til konferencen: ’Den energieffektive plastindustri’, som afholdes hos LEGO House i Billund.

Vi har sammensat et spændende program, der blandt andet rummer præsentationer af en række konkrete virksomhedscases og indlæg om fremtidens energieffektive produktionsvirksomheder.

På konferencen lanceres Plastindustriens nye katalog ’Energibesparelser i den danske plastbranche – fem konkrete virksomhedscases’, som skal inspirere virksomheder såvel i som uden for plastbranchen til at komme i gang med energibesparelser.

Arrangementet henvender sig bredt til alle virksomheder, som interesserer sig for, og arbejder med, energieffektiviseringer.

Program:

12:00 Registrering, sandwich og netværk:
Byg din egen MINI ME i LEGO
12:45 Velkommen til LEGO Carsten Rasmussen COO, the LEGO Group
13:10  Velkommen til Den Energieffektive Plastindustri  Thomas Drustrup Adm. direktør, Plastindustrien
13:25 Projektet Klimaklar SMV og den energieffektive produktionsvirksomhed Jacob Kjeldsen Chef for DI Fremstillingsindustrien
13:50 Teknologiudvikling og energibesparelser hos LEGO koncernen Claus Dengsø-Sørensen Sr. Director for Manufacturing Design and Implementation, LEGO Group
14:15 Pause
14:45 Fem år med energieffektiviseringer i fokus – hvor står vi nu?  Anders Kildegaard Knudsen Miljøkonsulent, Plastindustrien
15:00 Berry Superfos – erfaringer fra brancheaftalen Joel Kjellander & Michael Elkjær Laustsen Berry Superfos Randers og Stilling
15:25 Ammeraal Beltec – Resultater fra projektet Klimaklar SMV Karsten Vangsgaard Jensen Ammeraal Beltech Modular A/S
15:50 Forfriskning og velkommen til ’Home of the Brick’ LEGO House
16:00 Playful Tour – rundvisning på LEGO
17:00 Tak for i dag!

Konferencen markerer afslutningen af et fem år langt branchesamarbejde mellem Plastindustrien og Energistyrelsen om PSO-lempelser, som kørte fra 2015-2020, hvor 23 plastvirksomheder har arbejdet målrettet med energieffektiviseringer.

Venue: LEGO House

Konferencens deltagere vil, ud over dagens energifaglige indlæg, få rig mulighed for at se og opleve faciliteterne på LEGO, og dagen slutter af med en guidet rundtur i LEGO House.

Parkering: Midt på Billunds gågade – et stenkast fra LEGO® House, finder I parkeringshuset til LEGO House på Hovedgaden 24. Deltagere kan trække en P-billet, som kan byttes i LEGO House i forbindelse med registeringen kl. 12:00.

Tilmelding og pris

Deltagelse er gratis for medlemmer af Plastindustrien.

For øvrige koster deltagelse 695 kr. + moms.

Der frigives et begrænset antal billetter til studerende – skriv til Anders Kildegaard Knudsen på akk@plast.dk, hvis du som studerende ønsker at deltage i konferencen.

Konference: Den energieffektive plastindustri - Tilmeld dig her!

Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
30. august 2021
Slutdato
30. august 2021
Tidspunkt
12:00 - 17:00

Hvor

Sted
LEGO House
Adresse
Ole Kirks Plads 1
Postnummer
7190
By
Billund

Tilmelding

Pris
Gratis for medlemmer
Antal pladser
100

Kontaktpersoner

Anders Kildegaard Knudsen

Tlf.: 2489 3480
Mail: akk@plast.dk
Anders Kildegaard Knudsen