Kompositsektionen fejrer 40 års jubilæum – husk tilmelding!

Den 18. juni 2018 fejrer Plastindustriens Kompositsektion 40 års jubilæum ved et eksklusivt arrangement i Industriens Hus. Dagens program vil på forskellig vis sætte fokus på fortiden og fremtiden i kompositindustrien, og der vil også være overrækkelse af Danish Composite Award. Tilmeldingsfristen er den 8. juni.

Del:

Den 18. juni 2018 afholder Plastindustriens Kompositsektion årsmøde, og det foregår i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København.

Første punkt på programmet er sektionens officielle generalforsamling, hvorefter at både Plastindustriens overordnede strategi og Kompositsektionens strategi er på agendaen.

Dernæst byder eftermiddagen på en række skarpe faglige oplæg (se detaljeret program nedenfor), der er centreret om emnerne fortid og fremtid indenfor kompositindustrien.

På programmet er bl.a. en historisk gennemgang af udviklingen i kompositindustrien, og så bliver der også set fremad via to kompetente oplægsholdere i form af Andrew Mafeld (Managing Director/Founder of Connectra) og Jesper Bo Jensen (Fremtidsforsker/CEO i Fremforsk).

Et højdepunkt er naturligvis også uddelingen af prisen Danish Composite Award til Kristine Munk Jespersen, der er dette års prisvinder. Hun vil dernæst holde et oplæg, hvor der bliver sat fokus på udmattelsesskader i fiberkompositter i vindmøllevinger.

Årsmødet bliver afrundet med god tid til netværk – bl.a. over en udsøgt middag på 7. sal i Industriens Hus, hvor der samtidig er en inspirerende udsigt.

Program:

Kl. 14.00 – Velkommen til jubilæumsfest og årsmødet 2018 v. Klaus Kamper (Medlem af sektionsbestyrelsen)

Kl. 14.05 – Generalforsamling i Kompositsektionen – dagsorden udsendes særskilt

Kl. 14.30 – Årsmødet ‘Fortiden og fremtiden i kompositindustrien’ indledes v. Christina Busk (Sekretær for Plastindustriens Kompositsektion)

Kl. 14.35 – Et tilbageblik på udviklingen i kompositindustrien de sidste 15 år (oplægsholder tilgår – ny tryksag bliver uddelt)

Kl. 15.00 – The future of building – the growing use of composite in architecture and construction v. Andrew Mafeld (Managing Director/Founder of Connectra)

Kl. 15.35 – Tid til netværk over en kop kaffe

Kl. 15.55 – Et kig ind i fremtiden – hvad skal vi forvente? v.  Jesper Bo Jensen (Fremtidsforsker/CEO i Fremforsk)

Kl. 16.55 – Fremtidens arbejdsmarked for produktionsvirksomheder i Danmark v. Thomas Drustrup (Adm. direktør i Plastindustrien)

Kl. 17.20 – Vin og snacks i Atrium

Kl. 17.40 – Danish Composite Award – overrækkelse af årets pris v. Klaus Kamper (Medlem af sektionsbestyrelsen)

Kl. 17.50 – Oplæg fra vinderen af Danish Composite Award

Kl. 18.30 – Velkomstdrink og saxofonist skaber stemning på terrassen på 7. sal. Vi får taget et gruppebillede af os alle.

Kl. 19.15 – Middag og socialt samvær i restauranten på 7.sal i Industriens hus

Tilmelding & pris:

Det koster 400 kr. (ex. moms) at deltage i det faglige program, og det koster 1.100 kroner (ex. moms), hvis du både ønsker at deltage i det faglige program og den efterfølgende middag.

Tilmeldingsfristen er den 8. juni 2018, og tilmelding sker via nedenstående formular.

Ups! We kunne ikke finde din formular.

Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
18. juni 2018
Slutdato
18. juni 2018
Tidspunkt
14.00 - 22.00

Hvor

Sted
Industriens Hus
Adresse
H. C. Andersens Blvd. 18
Postnummer
1787
By
København K

Kontaktpersoner

Christina Busk

Tlf.: 2949 4564
Mail: cb@plast.dk
Christina Busk