Kompositsektionens årsmøde og 40 års jubilæum: Fokus på fortiden og fremtiden i kompositindustrien

Den 18. juni 2018 inviterer Kompositsektionen på årsmøde og generalforsamling i Industriens Hus.

Den 18. juni 2018 afholder Plastindustriens Kompositsektion kombineret årsmøde og generalforsamling. Arrangementet foregår i Industriens Hus i København, hvor der bliver sat fokus på en række forskellige relevante emner indenfor temaet fortid og fremtid i kompositindustrien, som samtidig fejrer 40 års jubilæum.

Del:

Den 18. juni 2018 afholder Plastindustriens Kompositsektion årsmøde, og det foregår i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København.

Første punkt på programmet er sektionens officielle generalforsamling, hvorefter at både Plastindustriens overordnede strategi og Kompositsektionens strategi er på agendaen.  Der vil i den forbindelse være rig mulighed for at byde ind med gode forslag og ideer til, hvilke aktiviteter Kompositsektionen fremadrettet skal facilitere og fokusere på.

Dernæst byder eftermiddagen på en række skarpe faglige oplæg (se program nedenfor), der er centreret om emnerne fortid og fremtid indenfor kompositindustrien.  Et højdepunkt er naturligvis også uddelingen af prisen Danish Composite Award.

  • Obs: Programmet og temaet er ikke endeligt fastlagt.

LÆS MEREKompositsektionen hylder innovation og løsninger af høj arkitektonisk værdi

Årsmødet bliver afrundet med god tid til netværk – bl.a. over en udsøgt middag på 7. sal i Industriens Hus, hvor der samtidig er en inspirerende udsigt.

Program:

Endnu ikke fastlagt.

Tilmelding & pris:

Tilmeldingsfrist og pris for deltagelse er endnu ikke fastlagt.

Hvornår

Startdato
18. juni 2018
Slutdato
18. juni 2018
Tidspunkt
12.00 - 21.00

Hvor

Sted
Industriens Hus
Adresse
H. C. Andersens Blvd. 18
Postnummer
1787
By
København K