Kemiens Dag 2016 – kemi og arbejdsmiljø

Kemiens Dag 2016 sætter fokus på kemi og arbejdsmiljø. Arrangementet foregår i Industriens Hus den 23. november, og du kan bl.a. blive klogere på, hvilke nye initiativer, der er på vej i Danmark og i EU.

Del:

Hvis skadelige kemikalier ikke håndteres korrekt, er der risiko for sikkerheden og for arbejdsrelaterede sygdomme som kræft, lungesygdomme, hudsygdomme og allergi.

Kemiens Dag 2016 sætter fokus på kemi og arbejdsmiljø. Hvordan forholder det sig egentligt med kemi og arbejdsmiljø? Hvilke temaer skal vi håndtere i fremtiden? Hvordan skal vi fx håndtere nanoteknologi, og hvad vil der ske, når vi gradvist får mere og mere viden om de enkelte kemikalier?

Hvilke initiativer er på vej fra EU, og hvordan kan REACH gavne arbejdsmiljøet? Hvad skal der til for, at sikkerhedsdatablade og eksponeringsscenarier kan bruges til at holde styr på arbejdsmiljøet, instruere medarbejderne og substituere? Hvor er der behov for nye initiativer og styrket regulering?

Vi ser blandt andet på, hvad virksomheder i servicesektoren og industrivirksomhederne gør for at beskytte medarbejderne mod problematiske kemikalier. Hvordan sikres det, at reglerne ikke bare er regler, men også bliver brugt af de medarbejdere og ledere, der står med de konkrete udfordringer?

Du kan tilmelde dig ved at sende en e-mail til kemiensdag@operate.dk med oplysning om navn, adresse, firma, titel, e-mail og tlf. nr.

Faktura på deltagergebyret eftersendes pr. mail. Angiv venligst GLN/EAN-nummer, hvis du ønsker fakturaen sendt elektronisk. Det koster 1.950 kr. ekskl. moms at deltage.

Læs mere på KemiensDag.dk. Plastindustrien er medarrangør af arrangementet.

Tilmeldingsfrist onsdag den 16. november 2016 kl. 15.00.

Hvornår

Startdato
23. november 2016
Tidspunkt
8.30 - 17.00

Hvor

Sted
Industriens Hus
Adresse
H.C. Andersens Boulevard 18
Postnummer
1553
By
København V

Tilmelding

Pris
1.950 eksl. moms
Registreringsfrist
16. november 2016

Kontaktpersoner

Christina Busk

Tlf.: 2949 4564
Mail: cb@plast.dk
Christina Busk