Sommermøde om industrielt design & innovation

Den 2. september inviterer Sektionen for ekstrudering og termoformning til sommermøde, der bl.a. inkluderer en god frokost, virksomhedsbesøg hos design- og innovationsvirksomheden Kapacitet og en tur i Wallmans Saloner.

Del:

Det er ikke altid ligetil at designe produkter, så de rammer markedet på den helt rigtige måde. Det er en udfordring, da der er mange krav og hensyn at tage højde for, og ofte kræver det kompetencer, der ligger et stykke fra plastvirksomheders dagligdag.

Derfor sætter Sektionen for ekstrudering og termoformning nu fokus på mulighederne for at opkvalificere design- og innovationsprocessen med ekstern bistand fra ingeniør- og ideudviklingsvirksomheder.

Sektionen inviterer til et spændende virksomhedsbesøg hos design- og innovationsvirksomheden Kapacitet. De har specialiseret sig i rådgivende og udviklende ingeniørkompetencer for virksomheder og personer, der har behov for hjælp til færdigudvikling af innovative idéer og koncepter.

Nu skal sløret ikke løftes for de mange spændende projekter Kapacitet har haft, men der er garanti for, at du bliver inspirereret af spændende produkter og løsninger. Læs mere om Kapacitet via dette link.

Dernæst vil Plastindustriens innovationskonsulent Rasmus Grusgaard sætte fokus på vækstlaget blandt danske ingeniør- og designiværksættere. Rasmus er, foruden tilknyttet Plastindustrien, ansvarlig for innovationsfællesskabet Fablab på Nordvest.

Her har man skabt et fælles værksted med adgang til 3D-print, CNC-maskiner, laserskærere og andet højteknologisk isenkram. Målet er at skabe et innovationslaboratorium med højt til loftet, hvor det ikke er adgangen til teknologi, der er begrænsningen. Rasmus vil bl.a. komme ind på, hvordan etablerede plastvirksomheder kan få gavn af ideerne fra vækstlaget og komme med praktiske eksempler fra Fablab.

Dagen indledes med en frokost på Restaurant No. 40 i Hellerup og afsluttes med middag og underholdning i Wallmans Saloner i København. Alt i alt en perfekt dag til inspiration og netværk med kolleger fra branchen.

Program:

12.00 – 13.30: Frokost på Restaurant No. 40 i Hellerup (150 meter fra Kapacitet og nær Hellerup S-station).

14.00 – 16.00:  Kapacitet, innovation og produktdesign v. Anders Michelsen, COO, Kapacitet

16.00 – 17.00: Vækstlaget i dansk højteknologi v. Rasmus Grusgaard, innovationskonsulent i Plastindustrien

17.00 – 17.30:  Netværk

17.30 – 18.00: Fælles bustransport til Wallmans Saloner

18.00 – 23.00: Dinnershow hos Wallmans Saloner

Vi mødes kl. 12.00 på Restaurant No 40, Hellerupvej 40 (5 min. gang fra Hellerup Station). Herefter går vi samlet til Kapacitet, hvor resten af det faglige program foregår. Kl. 17.30 er der arrangeret fælles buskørsel til Wallmanns Saloner, og du opfordres derfor til at lade bilen stå i København.

Showet slutter ca. kl. 23.00. Der er bestilt en oksefilet-menu, men er der særlige ønsker, så bedes du kontakte sektionens sekretær Jakob Clemen.

Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
2. september 2016
Slutdato
2. september 2016
Tidspunkt
12.00 - 23.00

Hvor

Sted
Restaurant No. 40
Adresse
Hellerupvej 40
Postnummer
2900
By
Hellerup

Tilmelding

Pris
750 kr. inkl. moms.
Registreringsfrist
26. august 2016
Antal pladser
18

Kontaktpersoner

Jakob Clemen

Mail: kontakt@plast.dk
Jakob Clemen