Invitation: Sommermøde i Sektionen for ekstrudering og termoformning

Broholm Slot er omdrejningspunktet for sektionens sommermøde, som også byder på besøg hos virksomhederne Dan-Foam og Fiberline Composites.

Den 21. september afholder Sektionen for ekstrudering og termoformning sit traditionsrige sommermøde, som denne gang bl.a. byder på spændende virksomhedsbesøg hos hhv. Dan-Foam og Fiberline Composites samt en dejlig middag på Broholm Slot.

Del:

Sektionen for ekstrudering og termoformning er den 21. september værter for et sommermøde, der kombinerer interessante virksomhedsbesøg med gode netværksmuligheder og lækker mad.

Denne gang foregår arrangementet på Fyn, hvor dagen starter foran Broholm Slot, hvor alle deltagere bliver samlet op af en bus, der transporterer os rundt til programmets forskellige lokationer (se detaljeret program nedenfor).

Indledningsvis går turen til Dan-Foam, hvis produkter i offentligheden er bedre kendt under navnet Tempur.  På fabrikken i Aarup på Vestfyn produceres de trykaflastende Tempur-madrasser og hovedpuder, som i dag bliver solgt over hele verden i et imponerende antal. Dan-Foam har formået at gøre produktionen af PUR-produkter til en helt enestående dansk eksportsucces med en omsætning og indtjening, der er blandt de allerstørste i den danske plastbranche.

Dernæst sætter vi kursen mod Restaurant Fænøsund, som rent visuelt byder på en herlig udsigt over vandet. Madmæssigt står menuen står på en dejlig frokostplatte med nogle af stedets danske specialiteter.

Eftermiddagens program består af et med virksomhedsbesøg hos Fiberline Composites i Middelfart. Virksomhedens kompositprodukter indgår i dag primært i vindmølleindustrien, i vinduer/døre/facader og i bærende konstruktioner som f.eks. broer, hvor produktets styrke, lethed og holdbarhed skaber intelligente slutløsninger.

Efter dagens sidste faglige programpunkt returnerer vi til Broholm Slot, hvor der senere på aftenen bliver serveret en god middag (inkl. vinmenu). Her vil der vil være rig mulighed for at vende dagens mange indtryk.

Det er muligt at booke hotelværelser på slottet og for de overnattende gæster, så vil der dagen efter være rig lejlighed til at anvende stedets faciliteter som f.eks. at fiske eller at gå en tur i de smukke omgivelser.

Program:

09.45 – Velkommen til sommermødet – mødested er foran Broholm Slot (Broholmsvej 32, 5884 Gudme)

10.00 – Afgang fra Broholm Slot via lejet bus (let morgenmad, kaffe mm. serveres undervejs)

11.00 – Virksomhedsbesøg hos Dan-Foam i Aarup

12.30 – Transport til Restaurant Fænøsund

13.00 – Frokost på Restaurant Fænøsund

14.10 – Transport til Fiberline Composites

14.30 – Virksomhedsbesøg hos Fiberline Composites i Middelfart

16.30 – Transport til Broholm Slot

17.30 – Ankomst til Broholm Slot

19.00 – Rundvisning og efterfølgende middag på Broholm Slot

Pris & tilmelding:

For medlemmer af sektionen:

  • Virksomhedsbesøg & frokost (Restaurant Fænøsund) – 500 kr.
  • Virksomhedsbesøg, frokost (Restaurant Fænøsund) og middag inkl. vinmenu (Broholm Slot) – 1250 kr.

Det er muligt at booke værelser på Broholm Slot, hvis man ønsker at overnatte. Dette sker ved at tage direkte kontakt til Broholm Slot – husk at oplyse at I er tilknyttet sommermødet i sektionen. Dobbeltværelser koster 1.275 kr. og enkeltværelser 900 kr.

For andre medlemmer af Plastindustrien:

  • Virksomhedsbesøg & frokost (Restaurant Fænøsund) – 500 kr.
  • Virksomhedsbesøg, frokost (Restaurant Fænøsund) og middag inkl. vinmenu (Broholm Slot) – 1500 kr.

Medlemmer af Sektionen for ekstrudering og termoformning er velkomne til at tilmelde ægtefæller/bedre halvdele til arrangementet.

Øvrige medlemmer af Plastindustrien er velkomne til at deltage i sektionens sommermøde, men da der er et begrænset antal pladser, så vil det være sektionens egne medlemmer, der har 1. prioritet, såfremt arrangementet bliver udsolgt.

Sommermøde 2018 - Sektionen for ekstrudering og termoformning

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
21. september 2018
Slutdato
21. september 2018
Tidspunkt
09.45 - 22.00

Hvor

Sted
Broholm Slot
Adresse
Broholmsvej 32
Postnummer
5884
By
Gudme

Tilmelding

Registreringsfrist
7. september 2018
Antal pladser
25

Kontaktpersoner

Lars Friis Farsøe

Tlf.: +45 4233 2811
Mail: lff@plast.dk
Lars Friis Farsøe

Thomas Drustrup

Tlf.: +45 2949 4608
Mail: td@plast.dk
Thomas Drustrup