PLASTDAGEN 2016: Hvordan ser fremtidens plastindustri ud?

Hvordan tegner fremtiden for den danske plastbranche? Det kan du blive klogere på til årets Plastdag den 12. maj. Disruption, industri 4.0, bæredygtighed og tættere samarbejde i leverandørkæden er nogle af de emner, vi kommer omkring.

Del:

Download programmet for dagen her.

Den 12. maj inviterer Plastindustrien til årets højdepunkt i brancheregi i form af Plastdagen 2016 i Industriens Hus! Under overskriften ‘Hvordan ser fremtidens plastindustri ud?’sætter arrangementet fokus på de trends og spilleregler, der vil kendetegne udviklingen inden for branchen.

Du kan bl.a. opleve:

  • Fremtidsforsker Anne Skare Nielsen, fortæller om hvilke trends, der vil præge fremtidens plastindustri
  • Blærerøven Mads Christensen giver dig et underholdende kursus i kundeforståelse
  • Flemming Bjørnskov Nielsen, indkøbsdirektør i Louis Poulsen A/S, fortæller, hvad han forventer sig af fremtidens underleverandør
  • Hos Færch Plast arbejder de målrettet med bæredygtighed og CSR. Hør hvorfor fra Thomas Tang, director group strategy & commercial affairs i Færch Plast
  • Disruption er et af tidens buzzwords. Investeringsrådgiver Henrik Franck fortæller, hvordan det sker i praksis

Undervejs vil der i pauserne være rig mulighed for at netværke med de mange forskellige repræsentanter fra den danske plastbranche. Og traditionen tro bliver arrangementet afsluttet med en god middag i Industriens Hus med udsigt udover Rådhuspladsen og Tivoli.

I lighed med sidste års Plastdag bliver det også muligt i år for medlemmer af Plastindustrien at invitere et potentielt medlem af foreningen gratis med til hele arrangementet. Det sker ved at kontakte adm. direktør Thomas Drustrup.

Hvornår

Startdato
12. maj 2016
Tidspunkt
13:00 - 22:00

Hvor

Sted
Industriens Hus
Adresse
HC Andersens Blvd. 18
Postnummer
1787
By
København V

Tilmelding

Pris
Det er gratis at deltage i generalforsamlingen og Plastdagens faglige program om eftermiddagen. Pris for aftenens festmiddag (inkl. drikkevarer): 899 kr. ex. moms.
Registreringsfrist
9. maj 2016
Antal pladser
230

Kontaktpersoner

Thomas Drustrup

Tlf.: +45 2949 4608
Mail: td@plast.dk
Thomas Drustrup