Gratis plastkursus for fysik- og kemilærere – 9. november

Plastindustrien har gennem flere år afholdt kurser for fysik- og kemilærere, og vi gentager succesen i år den 9. november på DTU i Lyngby og Gerresheimer Vaerloese A/S. Det er gratis at deltage.

Del:

Plast er en stor del af vores hverdag. Emballage, telefoner, computere tøj, sko og meget mere. Men kun de færreste kender plastens natur. Kursets formål er at give lærerne ideer og redskaber til at arbejde med plast i kemi/fysikundervisningen.

 Over 650 fysik- og kemilærere har gennem årene været afsted på Plastindustriens gratis kurser om plast.

I en stor evaluering af kurserne, som Plastindustrien tidligere har foretaget, svarede 97% af alle deltagere, at de har eller har planlagt at bruge kursets indhold i deres undervisning. 94% ville gerne anbefale kurset til en kollega.

Det næste kursus afholder vi den 9. november på DTU i Lyngby, og dernæst er der virksomhedsbesøg hos Gerresheimer (Walgerholm 2, 3500 Værløse).

Det endelig program for dagen bliver snarest muligt offentliggjort, men det bliver afviklet i tidsrummet 09.00-16.00, og programmet bliver indledt på DTU i Lyngby.

Spørgsmål vedr. kurset kan stilles til Plastindustriens innovationskonsulent Rasmus Grusgaard –rg@plast.dk/26893028.

OBS: Deltagerne sørger selv for transport mellem undervisningsstedet og virksomhed.

LÆS MERE: Forsøgsvejledninger og undervisningsmaterialer

Udover kurset den 9. november bliver der afholdt et lignende arrangement den 14. december i samarbejde med RUC – tilmelding til dette arrangement er endnu ikke åben.

Hvornår

Startdato
9. november 2016
Slutdato
9. november 2016
Tidspunkt
09.00 - 16.00

Hvor

Sted
DTU
Adresse
Søltofts Plads - Bygning 229, Lokale 003
Postnummer
2800
By
Kgs. Lyngby

Tilmelding

Antal pladser
30

Kontaktpersoner

Rasmus Grusgaard

Tlf.: +45 2689 3028
Mail: rg@plast.dk
Rasmus Grusgaard