ALLE PLADSER OPTAGET! Gratis plastkursus for fysik- og kemilærere: DTU og Carmo 30. oktober 2018

Plastkurserne for fysik- og kemilærere giver rig mulighed for at afprøve forskellige forsøg, der nemt kan integreres i undervisningen på skolerne.

Plastindustrien har gennem flere år afholdt kurser for fysik- og kemilærere, og vi gentager succesen den 30. oktober på DTU i Lyngby og på Carmo i Espergærde. Det er gratis at deltage.

Del:

Plast er en stor del af vores hverdag  og emballage, telefoner, computere tøj, sko og meget mere indeholder alt sammen store mængder plast. Ikke desto mindre kender kun de færreste plastens natur og kemien bag.

Dette kursus har til formål at give lærerne ideer og de nødvendige grundlæggende redskaber til at arbejde med plast i kemi/fysikundervisningen.

Kurset giver også lærerne bedre forudsætninger for at arbejde med meget aktuelle dagsordener indenfor sortering og genanvendelse af plast, samt forebyggelse af plastforurening. Man bliver også klogere på hvordan det er at arbejde som faglært og blive uddannet som enten plastmager, værktøjsmager eller ingeniør i en moderne produktionsvirksomhed.

OBS: Deltagerne sørger selv for transport mellem undervisningsstedet og virksomhed.

Over 700 fysik- og kemilærere har gennem årene været afsted på Plastindustriens gratis kurser om plast.

I en stor evaluering af kurserne, som Plastindustrien tidligere har foretaget, svarede 97% af alle deltagere, at de har eller har planlagt at bruge kursets indhold i deres undervisning. 94% ville gerne anbefale kurset til en kollega.

Det endelig program for dagen bliver snarest muligt offentliggjort, men det bliver afviklet i tidsrummet 09.00-16.00.

Kurset afholdes den 30. oktober og indledes på DTU i Lyngby, og dernæst er der virksomhedsbesøg hos Carmo A/S, (Højvangen 19, 3060 Espergærde). Carmo er leverandør af sprøjtestøbte plast- og pvc produkter til bl.a. medicinal- og bilindustrien.

Spørgsmål vedr. kurset kan stilles til Plastindustriens uddannelseskonsulent Jo Dietrich: jd@plast.dk /24893247.

LÆS MERE: Forsøgsvejledninger og undervisningsmaterialer

Hvornår

Startdato
30. oktober 2018
Slutdato
30. oktober 2018
Tidspunkt
09.00 - 16.00

Hvor

Sted
DTU
Adresse
Adresse følger
Postnummer
2800
By
Lyngby

Tilmelding

Antal pladser
35

Kontaktpersoner

Jo Dietrich

Tlf.: 2489 3247
Mail: jd@plast.dk
Jo Dietrich