Gratis plastkursus for fysik- og kemilærere – 3. maj

Plastforsøg i laboratoriet
Plastforsøg i laboratoriet

Plastindustrien har gennem flere år afholdt kurser for fysik- og kemilærere, og vi gentager succesen i år den 3. maj på Aalborg Universitet i Esbjerg og AVK Plast i Ribe. Det er gratis at deltage.

Del:

Plast er en stor del af vores hverdag  og emballage, telefoner, computere tøj, sko og meget mere indeholder alt sammen store mængder plast. Ikke desto mindre kender kun de færreste plastens natur og kemien bag.

Dette kursus har til formål at give lærerne ideer og de nødvendige grundlæggende redskaber til at arbejde med plast i kemi/fysikundervisningen. Derudover giver kurset også lærerne bedre forudsætninger for at arbejde med meget aktuelle dagsordener indenfor sortering og genanvendelse af plast samt forebyggelse af plastforurening.

OBS: Plastindustrien byder på let morgenmad og frokost, men deltagerne sørger selv for transport mellem undervisningsstedet og virksomhed.

Over 700 fysik- og kemilærere har gennem årene været afsted på Plastindustriens gratis kurser om plast.

I en stor evaluering af kurserne, som Plastindustrien tidligere har foretaget, svarede 97% af alle deltagere, at de har eller har planlagt at bruge kursets indhold i deres undervisning. 94% ville gerne anbefale kurset til en kollega.

Det næste kursus afholder vi den 3. maj på Aalborg Universitets afdeling i Esbjerg om formiddagen, og dernæst er der virksomhedsbesøg hos AVK Plast i Ribe (Øster Vedstedvej 26A, 6760 Ribe). Hos AVK Plast er der rundvisning i produktionen hvor man blandt andet kan opleve en af Danmarks allerstørste sprøjtestøbemaskiner og få indblik i en avanceret industrivirksomhed.

Programmet for dagen bliver afviklet i tidsrummet 09.00-15.00.

Spørgsmål vedr. kurset kan stilles til Plastindustriens innovationskonsulent Rasmus Grusgaard –rg@plast.dk/2689 3028.

LÆS MERE: Forsøgsvejledninger og undervisningsmaterialer

Gratis plastkursus for fysik- og kemilærere - 3. maj 2018

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
3. maj 2018
Slutdato
3. maj 2018
Tidspunkt
09.00 - 15.00

Hvor

Sted
Aalborg Universitet
Adresse
Niels Bohrs Vej 8
Postnummer
6700
By
Esbjerg

Tilmelding

Antal pladser
35

Kontaktpersoner

Rasmus Grusgaard

Tlf.: +45 2689 3028
Mail: rg@plast.dk
Rasmus Grusgaard

Jo Dietrich

Tlf.: 2489 3247
Mail: jd@plast.dk
Jo Dietrich