Gratis plastkursus for fysik- og kemilærere i folkeskolen – kurset er overtegnet

Torsdag den 20. april holder Plastindustrien endnu et af vores populære og gratis plastkurser for fysik- og kemilærere. Kurset starter på Den Jyske Håndværkerskole i Hadsten og slutter med besøg på Berry Superfos i Randers. Det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal pladser, som går til de hurtigste.

Del:

Vi glæder os over endnu engang at invitere til gratis plastkursus, denne gang på Den Jyske Håndværkerskole i Hadsten nord for Aarhus.

Over 750 fysik- og kemilærere rundt om i Danmark har i årenes løb været afsted på Plastindustriens gratis kursus om plast i undervisningen.

Torsdag den 20. april gentager vi succesen. Kurset starter om formiddagen, hvor vi skal lære om plastens kemi og lave forsøg som du kan tage direkte hjem og bruge med elever. Underviserne er fra plastmageruddannelsen.

Efter frokost besøger vi plastvirksomheden Berry Superfos i Randers, (Haraldsvej 25, DK-8960 Randers SØ) hvor vi skal se deres produktion og høre om virksomheden. Berry Superfos er stor leverandør af fødevareemballage til ind- og udland. Der er et begrænset antal pladser, som går til de hurtigste. Kursister søger selv for transport fra skolen til virksomheden.

Kursets formål

Plast er en stor del af vores hverdag: Emballage, telefoner, computere, tøj, sko og meget mere har vitale dele af plast. Men kun de færreste kender plastens natur.

Kursets formål er at give lærere viden, idéer og redskaber til at arbejde med plast i kemi- og fysikundervisningen i udskolingen. Derudover kommer vi også ind på temaer som genanvendelse og cirkulær økonomi, og du lærer om, hvad plastmageruddannelsen indebærer.

I en stor evaluering af kurserne, som Plastindustrien tidligere har foretaget, svarede 97% af alle deltagere, at de har eller har planlagt at bruge kursets indhold i deres undervisning. 94% ville gerne anbefale kurset til en kollega.

Praktisk info

Spørgsmål kan stilles til Plastindustriens uddannelseskonsulent, Jo Dietrich på jd@plast.dk eller tlf. 24893247.

Tilmeld dig herunder efter først-til-mølle princippet. Det endelige program bliver udsendt til tilmeldte deltagere forud for kurset.

Hvornår

Startdato
20. april 2023
Tidspunkt
8:30 - 15:00

Hvor

Sted
Den Jydske Håndværkerskole
Adresse
Ellemosevej 25
Postnummer
8370
By
Hadsten

Tilmelding

Pris
Gratis
Registreringsfrist
11. april 2023
Antal pladser
35