Gratis plastkursus for fysik- og kemilærere: 10. april på SDU Odense og Plus Pack A/S – udsolgt

Plastindustrien har gennem flere år afholdt kurser for fysik- og kemilærere, og vi gentager succesen den 10. april i Odense. Det er gratis at deltage. Kurset er desværre udsolgt.

Del:

Plast er en stor del af vores hverdag  og emballage, telefoner, computere tøj, sko og meget mere indeholder alt sammen store mængder plast. Ikke desto mindre kender kun de færreste plastens natur og kemien bag.

Dette kursus har til formål at give lærerne ideer og de nødvendige grundlæggende redskaber til at arbejde med plast i kemi/fysikundervisningen.

Kurset giver også lærerne bedre forudsætninger for at arbejde med meget aktuelle dagsordener indenfor sortering og genanvendelse af plast, samt forebyggelse af plastforurening. Man bliver også klogere på hvordan det er at arbejde som faglært og blive uddannet som enten plastmager, værktøjsmager eller ingeniør i en moderne produktionsvirksomhed.

OBS: Deltagerne sørger selv for transport mellem undervisningsstedet og virksomhed.

Over 700 fysik- og kemilærere har gennem årene været afsted på Plastindustriens gratis kurser om plast.

I en stor evaluering af kurserne, som Plastindustrien tidligere har foretaget, svarede 97% af alle deltagere, at de har eller har planlagt at bruge kursets indhold i deres undervisning. 94% ville gerne anbefale kurset til en kollega.

Kurset afholdes den 10. april og indledes på SDU Odense, og dernæst er der virksomhedsbesøg hos Plus Pack A/S, (Energivej 40, 5260 Odense S). Plus Pack er en familieejet virksomhed som leverer innovative emballageløsninger der lever op til de løbende udfordringer i fødevareindustrien.

Spørgsmål vedr. kurset kan stilles til Plastindustriens uddannelseskonsulent Jo Dietrich: jd@plast.dk /24893247.

LÆS MERE: Forsøgsvejledninger og undervisningsmaterialer

Hvornår

Startdato
10. april 2019
Slutdato
10. april 2019
Tidspunkt
09.00 - 16.00

Hvor

Sted
Syddansk Universitet Odense
Adresse
Campusvej 55
Postnummer
5230
By
Odense M

Tilmelding

Registreringsfrist
4. april 2019
Antal pladser
25