Gratis kursus: Kender du plasten? – Basis (10. oktober) – udsolgt

CIRKLA – Akademi for plastgenanvendelse udbyder gratis dagskurser for at øge mængden af genanvendt plast i det danske erhvervsliv. Basiskurserne ‘Kender du plasten?’ finder sted d. 10. oktober i Mariager hos Aage Vestergaard Larsen A/S.

Del:

I regi af CIRKLA – Akademi for plastgenanvendelse udbydes kurset ‘Kender du plasten? – Basis’, der er et gratis dagskursus, som bliver afholdt hos genanvendelsesvirksomheden Aage Vestergaard Larsen A/S i Mariager.

Vi gennemgår de vigtigste plasttyper, hvordan de ser ud, hvilke egenskaber de har og hvilke produkter, der kan laves ud af dem samt hvilke produkter, de kan genanvendes til og hvorfor sorteringen er så vigtig.

Vi får styr på de forskellige begreber, vi hører om i medierne – hvad er hvad?

Nedenfor kan du se en foreløbig lektionsplan:

Lektion 1: Hvad er plast og plastens historie?

Lektion 2: De vigtigste plast typer

Lektion 3: Få styr på begreberne; genbrug, genanvendelse, bæredygtighed, cirkulær økonomi

Lektion 4: Bioplast kontra bionedbrydeligplast

Lektion 5: Hvorfor er sortering så vigtig?

Forplejning: Inkl. kaffe/rundstykker og frokost (er du vegetar, har du allergi mm., så send venligst mail derom til info@cirkla.dk senest fem dage før starten på kurset).

Du modtager et kursusbevis efter afslutning af kurset.

Målgruppe:

Alle fra den plastproducerende industri, såvel som det plastforbrugende erhverv, der ønsker en basisviden om plast og genanvendelse.

Tilmelding:

Bemærk at der er et begrænset antal pladser til kurset, og at man skal oprettes som bruger på CIRKLA.dk for at kunne tilmelde sig.

CIRKLA – Akademi for plastgenanvendelse:

CIRKLA – Akademi for plastgenanvendelse, er et plastakademi, hvor der er relevante kurser og undervisning i hensigtsmæssige materialevalg, design, produktionsmetoder og grønne forretningsmodeller, med det formål at øge plastgenanvendelsen i Danmark til gavn for danske virksomheders konkurrenceevne.

CIRKLA – Akademi for plastgenanvendelse, er en del af et 2-årigt projektet ”Genanvendelse af plast – en styrket dansk industri”, der skal bidrage til øget vidensformidling og dialog i værdikæden, så langt mere plast fra erhvervslivet bliver genanvendt.

Industriens Fond støtter projektet, og bag projektet står bl.a. brancheorganisationen Plastindustrien, genanvendelsesvirksomheden Aage Vestergaard Larsen A/S og Aalborg Universitet.

LÆS MERE: Øget genanvendelse af plast har fået innovativ læringsportal på CIRKLA.dk

Hvornår

Startdato
10. oktober 2019
Slutdato
10. oktober 2019
Tidspunkt
9.00 - 15.30

Hvor

Sted
Aage Vestergaard Larsen A/S
Adresse
Klostermarken 3
Postnummer
9550
By
Mariager