Ny dato: Gå-hjem-møde om Persondataforordningen

Er I klar til den 25. maj 2018, hvor den nye Persondataforordning træder i kraft? Den 25. januar 2018 afholder Plastindustrien og samarbejdspartneren Azets et gå-hjem-møde om Persondataforordningen, hvor I kan høre meget mere om temaet. Arrangementet foregår hos HBN-Teknik i Ringsted.

Del:

Persondataforordningen er på vej, og det er nu, at I som virksomhed skal gøre jer klar. Persondatalovgivning er ikke nyt i Danmark, og har I allerede styr på omgangen med persondata i jeres virksomhed, så er der ikke noget at være bekymret for.

Har I derimod ikke nogen rammer og procedurer for persondata, bør I påbegynde arbejdet nu. Derfor afholder Plastindustrien og samarbejdspartneren Azets den 25. januar 2018 et gratis gå-hjem-møde om Persondataforordningen, hvor I kan høre meget mere om temaet.

Arrangementet foregår hos HBN-Teknik i Ringsted, og der er således også mulighed for at få en rundvisning i virksomheden.

LÆS OGSÅ:  Gode råd fra Azets om, hvordan I som virksomhed bliver klar til den nye Persondataforordning

Program:

14.00 – 14.30: Registrering og velkomst v. Plastindustrien

14.30 – 15.30: Persondataforordningen – hvad er ret og hvad er vrang? v. Karina Lind Bertelsen, Advodan

Karina Lind Bertelsen er advokat og partner i ADVODAN Glostrup og har mange års erfaring i at rådgive mindre og mellemstore virksomheder om erhvervsjuridiske forhold i forbindelse med ex. indgåelse af kontrakter, selskabskonstruktioner, køb og salg af virksomheder, markedsføringsrettigheder og persondataloven.

15.30 – 15.45: Kaffepause

15.45 – 16.30: Persondataforordningen – hvordan gribes opgaven an internt? v. Ann Langballe Madsen, Azets

Ann Langballe Madsen er Relationship Manager i Azets . Ud over den professionelle tilgang til netværk og relationer, har Ann i mange år beskæftiget sig med HR – herunder organisation og kommunikation – både som HR manager og HR direktør. Azets er Nordens førende leverandør af services inden for regnskab, løn og HR samt løn- og HR-systemer, og som sådan er persondata – og det at forholde sig til persondata – en stor del af vores hverdag.

Læs mere om Plastindustriens samarbejdsaftale med Azets via dette link.

16.30 – 17.15: Persondataforordningen og IT-sikkerhed v. Thomas Wong, Ezenta

Hvorfor mister virksomheder persondata? Vi kigger på nogle af de typiske årsager, samt en række cases fra vores dagligdag, Ezenta kommer med en række gode råd omkring IT sikkerheden, som kan være med til at sikre at din virksomhed ikke bliver det næste offer.

17.15 – 18.00: Networking og rundvisning på virksomheden v. Henrik Stordal, HBN-Teknik

Tilmelding:

Det er som nævnt gratis at tilmelde sig arrangementet, og det sker via nedenstående formular.

Gå-hjem-møde om Persondataforordningen - ny dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
25. januar 2018
Slutdato
25. januar 2018
Tidspunkt
14.00 - 18.00

Hvor

Sted
HBN-Teknik
Adresse
Bragesvej 16
Postnummer
4100
By
Ringsted

Tilmelding

Pris
Gratis
Registreringsfrist
19. januar 2018

Kontaktpersoner

Lars Friis Farsøe

Tlf.: +45 4233 2811
Mail: lff@plast.dk
Lars Friis Farsøe