Controlled Polymers søger en laboratorietekniker

Controlled Polymers søger en dygtig laboratorietekniker, der har interesse for produktlancering. Du vil blive en vigtig del af virksomhedens udviklingsprojekter, hvor du indgår i et tæt samarbejde med virksomhedens kunder. Arbejdsmiljøet er internationalt præget, da kunder er både danske og udenlandske.

Del:

Controlled polymers A/S er en innovativ virksomhed inden for polymere løsninger og plastindustrien. Virksomheden  er ejet af Americhem – en stor, sund privatejet amerikansk virksomhed, og Controlled polymers A/S har i mere end 30 år arbejdet med indfarvning af plastgranulat til blandt andet automobil-, hospitals- og fiberindustrien. Virksomheden leverer råvarer og ekspertise over hele verden.

Du vil få en varieret arbejdsdag i en branche med højt tempo, hvor prioriteringen af arbejdsopgaver kan ændre sig. Du bliver en del af et dygtigt team, der også sørger for, at du bliver introduceret til virksomhedens systemer og processer.

Jobprofil

Du vil som laboratorietekniker arbejde bredt med forskellige polymertyper, pigmenter samt additiver i virksomhedens laboratorie.

I rollen vil du være ansvarlig for udvikling af nye produkter og afprøvning af nye pigmenter og additiver. Det vil være dig, som planlægger og fremstiller ekstruderede prøver, og du er tovholder mellem afdelingerne R&D, Quality og Produktionen med henblik på at indføre nye produkter i produktionslinjen.

Du er opsøgende og udadvendt, da du har en bred berøringsflade i dit arbejde, og det vil være dit ansvar at indsamle feedback fra Produktionen og andre involverede parter, når et nyt produkt er fabrikeret første gang.

Du formår at samarbejde med mange forskellige typer af kunder og vil også være i kontakt med leverandører.

Som person er du en holdspiller, men kan arbejde selvstændigt og har følgende kvalifikationer med dig:

  • Du kan enten have en uddannelse som laborant eller plastmager
  • Gerne kendskab til plast- eller farvelakbranchen
  • Struktureret tilgang til arbejdsopgaver og god til organisering
  • Du er serviceminded og har fokus på kvalitet og sikkerhed
  • Har øje for at optimere processer og undgå spild
  • Et godt kendskab til IT

Du skal kunne begå dig på dansk og på engelsk, både i skrift og tale for begge sprog.

Virksomheden tilbyder

En spændende stilling i en dynamisk og vækstpræget organisation med amerikansk effektivitet og dansk kvalitet og innovation. Controlled polymers A/S er en global virksomhed med de muligheder, som følger en internationtial tilstedeværelse. Virksomheden er generelt kendetegnet ved en uformel omgangstone og foretrækker frihed under ansvar. Da Controlled Polymers (Americhem) er i en positiv udvikling, arbejdes der løbende på forbedringer og effektiviseringer.

Arbejdssted: Ribe.

Søg stillingen

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Rikke Maj Ager, Director, Technology & Operations, på telefon: 2946 7514.

Ansøgningsfrist: Løbende.

Ansøg her via linket.