Mouldshop søger en Country Manager

Kan du udvikle og drive en leverandør til plast- og værktøjsindustrien, kan du sælge sprøjtestøbemaskiner og periferiudstyr, og nyder du at skabe vækst? Mouldshop A/S har store ambitioner og udvider med en dedikeret Country Manager, som skal fortsætte virksomhedens vækstrejse og gøre virksomheden til den foretrukne leverandør af maskiner og udstyr på det danske marked.

Del:

Mouldshop A/S er en 100% dansk ejet virksomhed og har eksisteret i 76 år. Virksomheden er ejet af HCT gruppen, som også ejer Mouldpro ApS. Mouldshop er markedsledende inden for komponenter og udstyr til plast- og værktøjsindustrien. Virksomheden er officiel distributør af Haitian Plastic Machinery, som er verdens største producent af sprøjtestøbemaskiner og robotter.

Dit fremtidige virke

Den nye CM skal fokusere på at realisere virksomhedens mål; herunder skabe vækst og øget indtjening. Rollen indebærer fuldt P/L ansvar for Danmark. Du får ansvaret for virksomheden som helhed fra A-Z; salg, udvikling, operations mv.

Mouldshop søger den kommercielle/sælgende CM, som både kan drive virksomheden og personligt deltage i salget. Her vil dit fokus blandt andet være at etablere virksomhedens agentur af sprøjtestøbemaskiner og robotter på det danske marked. Du får ligeledes ansvaret for virksomhedens største kunder.

Jobbet indebærer alle de generelle aspekter af en direktørs rolle, herunder: Målsætning, strategi, opbygning/struktur, rapportering, ledelse og styring af organisationen, analyse og planlægning af indsatser, eksekvering af planer, rekruttering og afvikling, motivation af medarbejdere mv.

Udskillelse af Mouldshop

Mouldpro og Mouldshop er to separate selskaber, som har delte funktioner som: lager, administration, økonomi og ledelse. Mouldshop skal nu skilles ud, således at selskabet driver funktionerne selv. Denne transformation skal ske over en periode, så overgangen er så smidig som muligt. Du skal sammen med ledelsen i HCT/Mouldpro lave en plan for denne udskillelse og herefter eksekvere den i fælleskab.

Ansvarsområder og opgaver

  • Generel ledelse og drift – Strategi til eksekvering
  • Salg og marketing
  • Webshop, product management, leverandører og indkøb
  • Kundeservice
  • Indkøb/produktudvikling
  • Lager/logistik
  • Økonomi

Et spændende og alsidigt virke, hvor du får ansvaret for at udtænke og gennemføre strategien for, hvordan virksomheden skal realisere målene. Mouldshop tilbyder en lønpakke med attraktiv fast løn, bonus, pension inkl. sundhedsforsikring og bilordning.

Reference til HCT CEO, Stefan Hansen.

Hvem er du?

Du kommer fra en lederrolle i plast- og værktøjsindustrien. Det vil være et plus, at du har indgående viden om sprøjtestøbemaskiner og periferiudstyr. Og ellers kan du komme fra maskinsalg, robotsalg, periferiudstyr, automation mv.

Du har høj forretningsforståelse og er vant til P/L ansvar. Du har “allround” generel ledererfaring og kan alle de almindelige ledelsesdiscipliner.

Du skal have erfaring med at planlægge og eksekvere BTB salgs- og marketingindsatser, herunder kundesegmentering, salgsfremstød og indsatser for at motivere kunder til at købe via webshop/forespørgsler. Du er digital og vant til at markedsføre dig via SoMe – især brug af LinkedIn.

Du er motiveret for selv at deltage i salget, har stærke IT-kompetencer, herunder CRM. Du taler/skriver engelsk på forhandlingsniveau.

Og så er du lederen, som nyder at vinde folks hjerter og vise dem vejen.

Vil du høre mere?

Ring til Hans Hammer Andersen på 3144 4777 for at høre mere om stillingen. Der afholdes samtaler løbende.

Mouldshop glæder ser frem til at modtage din ansøgning og CV. Du kan søge stillingen her.

Lokation: Ballerup.