RC Plast søger en Controller

RC Plast

Motiveres du af, at ”data er konge”, og vil du medvirke til at vedligeholde og optimere processer og arbejdsgange i en miljøbevidst og markedsledende virksomhed? Så har du her muligheden for at tage ansvar for controlling af produktionsøkonomien hos RC Plast i Varde.

Del:

Optimér processer og arbejdsgange som Controller hos RC Plast i Varde. Du bliver en del af et kompetent team, hvor du får en central rolle med mulighed for selv både at påvirke og gøre en forskel i jobbet. Du vil referere til direktøren, og dine nærmeste sparringspartnere i hverdagen vil være produktionschefen, lageret og to Key Account Managers.

Hos RC Plast møder du en arbejdsplads, hvor grøn omstilling, genanvendelige produkter og miljøbevidsthed ikke blot er noget man taler om – der handles!

Dine kommende kollegaer er alle dygtige og engagerede og er klar til at tage imod dig med sparring, oplæring og det gode kollegaskab, som sikrer, at du hurtigt er med på holdet.

Du kan med fordel læse mere om RC Plast her.

Som Controller hos RC Plast vil din hverdag byde på en bred vifte af spændende ansvarsområder som eks.:

  • Produktionscontrolling, opfølgning på workordrer
  • Råvarekontrol, kontrol af afvigelser
  • Kontrol af indkøb og vejesedler
  • Kommunikation med leverandører og transportører
  • Indkøb af emballage og hjælpestoffer
  • Lagerreguleringer
  • Være ”go-to-person” i forhold til lager og logistik
  • Sikre at virksomhedens data altid er valide og opdaterede
  • Sikre korrekt kommunikation mellem ERP-systemet i RC Plast og i Marius Pedersen
  • Løbende forenkling, forbedring og effektivisering af arbejdsgange og opgaver

Om dig

For at få succes i rollen som Controller kommer du formentlig med en baggrund inden for økonomi eller regnskab – f.eks. som revisorassistent eller tilsvarende. RC Plast ser gerne, at du har erfaring med produktionsøkonomi fra en produktionsvirksomhed.

Du har erfaring med lignende arbejdsopgaver, ligesom du besidder økonomiske kompetencer og en helhedsorienteret virksomhedsforståelse.

Du er stærk på IT og er en rutineret bruger af MS Office og ERP-systemer – gerne Business Central, men det er ikke et krav. Du er nysgerrig på og bruger de muligheder IT-systemer og værktøjer giver. Du behersker uden problemer dansk og engelsk i skrift og tale.

Som person er du analytisk, omhyggelig og løsningsorienteret, og du er dygtig til at omsætte tal til handlinger samt kommunikere både på tværs i organisationen og med eksterne samarbejdspartnere.

Du er en holdspiller, der ikke er bleg for at hjælpe til,  hvor der er behov for det. Din evne til at være struktureret og systematisk gør, at du også navigerer godt i en travl hverdag med mange opgaver og aktører. Det at være nysgerrig, proaktiv og gerne vil vide mere om dit område er helt naturligt for dig.

Løn og vilkår forhandles efter kvalifikationer og omfatter desuden pensionsordning samt sundhedsforsikring.

Er du den kommende Controller hos RC Plast?

Hvis det lyder til at være noget for dig, ser virksomheden frem til at modtage din ansøgning og dit CV. Virksomheden indkalder løbende relevante kandidater til samtale og tager stillingen ned, så snart den er besat.

Har du spørgsmål til stillingen, som ikke fremgår af annoncen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent, Steen Steensgaard Andersen, på mobil +45 61 63 07 11.

Bemærk venligst, at ansøgninger, der sendes direkte på mail, ikke kan behandles grundet persondataforordningen.

Ansøg her.