Kirk Plast Complete A/S søger plastmager eller opstiller

Kirk Plast logo

Virksomheden Kirk Plast Complete har travlt med at opstille og indkøre sprøjtestøbeværktøjer i sin produktion og mangler en plastmager eller opstiller til deres støberi.

Del:

Kirk Plast Complete A/S arbejder med produktion inden for medicinalindustrien, elektronik, landbrug og meget mere. Virksomheden arbejder som team, hvor der er fokus på dens mange opstillinger og på, at maskiner kører optimalt. Derfor søger Kirk Plast Complete nu en plastmager eller opstiller – gerne til aftenhold.

Faglig og personlig profil

Er du faglært eller har erfaring med at stille værktøjer op, er det en fordel. Eller måske har du teknisk snilde og godt kunne tænke dig at lære faget, så hold dig endelig ikke tilbage. Du møder ind med en positiv indstilling og er en god kollega. Du er kvalitetsbevidst, arbejder systematisk og analytisk.

Hos Kirk Plast Complete har du muligheden for at præge din hverdag med dine erfaringer. Du skal kunne arbejde selvstændigt, såvel i team, og så skal du selvfølgelig være stabil og ansvarlig.

Virksomheden tilbyder

  • Et fleksibelt og behageligt arbejdsmiljø
  • Et moderne produktionsmiljø
  • Løn efter dine kvalifikationer

Ansøgning

Ansøg stillingen her, hvor du også vedhæfter dit CV.

Ansøgningsfrist snarest, med opstart så snart du er klar.

Har du spørgsmål til stillingen kontakt Direktør Jesper Kirk på 2572 1639 eller Fabrikschef Ann-Dorthe Bjerregaard på 2253 6636.

Om virksomheden

Kirk Plast Complete A/S har mere end 27 års erfaring i konstruktion af plastemner, værktøjer og støbning. Virksomheden hjælper sine kunder med udvikling af idéer og færdige koncepter fra start til slut. Virksomheden har specialiseret sig i ”rapid prototyping” værktøjsfremstilling og sprøjtestøbning af plastemner efter kundernes design og idéer.

Hjardalvej 20. 7700 Thisted.

www.kirkplast.dk