Trioworld søger produktspecialist

Trioworld logo

Har du solid indsigt i emballeringsmaskiner, gerne inden for FFS, og har du interesse i de tekniske egenskaber i plastfolier, vil du som produktspecialist i Trioworld få en indflydelsesrig og udviklende hverdag, hvor du er med til at sikre de rigtige produkter til kundernes emballeringsløsninger.

Del:

I jobbet som produktspecialist kommer du til at arbejde med plastemballeringsløsninger til store industrielle kunder i primært Nordeuropa, som Trioworld har kontakt til via virksomhedens ca. 20 eksterne sælgere.

Med din viden om pakkeanlæg og dit kendskab til plast, hvor du med tiden udvikler dig til ekspert, forstår og kategoriserer du behov hos kunder i forskellige brancher og segmenter, så virksomhedens portefølje af basemodeller er opdaterede i forhold til emballeringsbehov, produktionsapparater, råvaretilgængelighed og ikke mindst i forhold til bæredygtighed.

I konkrete salgs- og implementeringsfaser hos de enkelte kunder tilpasses recepter og produktionsprocesser for basemodeller sammen med de interne specialister, så kundens specifikke behov imødekommes.

Administrativt arbejde og kundebesøg

Du får arbejdsplads i Trioworlds administration i Nyborg, hvor du sidder på kontor med dine tre kolleger i Product Management. Du arbejder løbende med optimering af de eksisterende basemodeller, hvor ændringer i f.eks. branchekrav, kundeforhold eller egen maskinpark kræver en grundlæggende ændring. Du er tovholder på at definere og udvikle de tekniske performance kriterier for produkterne i dine kategorier.

Sideløbende supporterer du de konkrete salgsprocesser med konkretisering af tekniske kundebehov, f.eks. indvendig friktion, så de rette recepter kan skabe grundlag for de endelige tilbud. Du deltager jævnligt hos forskellige kunder ved testkørsler og kan forvente rejseaktivitet i omegnen af 30-50 dage årligt.

I dit arbejde bliver du specialist på produkterne og deres samspil med maskinerne hos kunderne, så du  kontinuerligt vil holde dig ajour gennem dit samarbejde med de eksterne maskinproducenter og på messer, samt ikke mindst via virksomhedens interne eksperter i både materialer og produktion.

Specialist i pakkemaskiner

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke den vigtigste, men din baggrund er af teknisk karakter. Du er helt sikkert på hjemmebane, når det kommer til Trioworlds produkters anvendelse hos kunder, hvor du også kan kommunikere med både operatører og produktionschefer på både engelsk og dansk.

Du har en stærk metodisk arbejdsform, hvor du kan skabe struktur og overblik over produkter, egenskaber og performanceniveauer. Endelig har du interesse i plast som materiale og ikke mindst de egenskaber, der kan optimeres med forskellige råvarer.

Ansøgning

Trioworld ser frem til at modtage din ansøgning, som du sender via nedenstående link. Du er også yderst velkommen til at ringe først, hvis du har spørgsmål til stillingen eller Trioworld. Du kan ringe til Rasmus Bossen i HR-afdelingen på tlf. 60 40 08 62.

Søg stillingen her.